Vulvodynia, Wormhole, Blade of Horus, Dethrone the Corrupted

Kdaj: ponedeljek, 21. maj 2018 21:00
Kje: Orto bar

Vstopnice / Tickets … preko On Parole Productions, v TRUGA Shop (Lj) v Orto baru in na vseh Dirty Skunks koncertih…
SLO: https://www.on-parole.com/si/shop/view/vulvodynia-wormhole-blade-of-horus-dethrone-the-corrupted-ljubljana-21-05-2018-ticket
ENG: https://www.on-parole.com/shop/view/vulvodynia-wormhole-blade-of-horus-dethrone-the-corrupted-ljubljana-21-05-2018-ticket

21. maja bo Ljubljana doživela zvočni potres, saj bo epicenter v Orto Baru, Zemljo pa bodo tresli slam prvaki Vulvodynia iz Južnoafriške republike.
You guys slam? Sure you do! In komaj čakate ta koncert. To čutite v žilah, to čutite v trebuhu, v kolenih, povsod – 21. maja pa boste gotovo tudi čutili slemanje povsod v telesu in okrog vas. V Orto Baru v Ljubljani se bodo, kot zapisano, ustavili južnoafriški norci, Vulvodynia.
Kruljačina? Check. Težki riffi? Check. Manijakalni bobni? Check. Slam? More than enough of it!
Vulvodynia so spoštovano ime na sceni, o njih se govori že od prvih vaj, ko so v Južnoafriški republiki zabeležili rušilen potres v enem izmed tamkajšnjih placev za vaje v mestu Port Elisabeth. Slemajo že od leta 2016, v tem času pa so izdali dva odlična albuma. Varovanci založbe Lacerated Enemy Records bodo Ljubljani pokazali, kako se brutalno streže, kadar ga slemaš na južnoafriškorepubliški način.
Z njimi bodo odlični Wormhole, projekt pevca Vulvodynie, v katerem igrata še nekdanja člana zasedbe Rotting Phallus in trenutni član zasedbe Perihelion. Žgejo ga od 2015, na sceni pa so se utrdili z albumom Genesis.
Iz Avstralije bodo slemali tudi Blade Of Horus, vse skupaj pa bo odprla domača brutalna death metal zasedba Dethrone The Corrupted.
Vstopnice so že na voljo. Time to slam is near!

VULVODYNIA
https://www.facebook.com/vulvodyniaslam/

WORMHOLE
https://www.facebook.com/wormholemetal/

BLADE OF HORUS
https://www.facebook.com/Blade.of.Horus/

DETHRONE THE CORRUPTED
https://www.facebook.com/DethroneTheCorrupted/

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.