The Skull (ex Trouble), Eagle Twin, Acid Muffin

Kdaj: torek, 9. oktober 2018 21:00
Kje: Channel Zero, AKC Metelkova

THE SKULL (Heavy / Doom Metal / USA)
(ex-Trouble)

Že iz originalne postave TROUBLE poznana vokalist Eric Wagner in basist Ron Holzner sta v lov za kruhom poslala nov bend THE SKULL — pri Tee Pee records / Plasti Head release izdana For Those Which Are Asleep. Metal Kaoz je o njih zapisal, da so enkratna izvedba oldskul dooma, majavega in počasi se premikajočega v vse prave smeri. Njihov šov vključuje originalni The SKULL material z mešanico TROUBLE klasik in raritet, vokalistovega ter basistovega udejstvovanja skozi čas. Nastop prav tako vsebuje občasne priredbe, podaljšane z raznimi živimi jam verzijami. To je doom, ki zažiga.

Postava:
Eric Wagner (original TROUBLE vocalist, Blackfinger): vocals
Ron Holzner (TROUBLE): bass
Lothar Keller (Sacred Dawn, Divinity Compromised): guitar
Rob Wrong (Witch Mountain): guitar
Brian Dixon (Cathedral): drums

Čikaški THE SKULL je predstavil novo pesem. Singel je naslovni izmed opusa The Endless Road Turns Dark — digitalni doseg. Klasični sabbathovski doom z metalsko vizijo. Svoj album bodo v jeseni predstavljali po večini Evrope, med drugim tudi v ljubljanskem ničtem kanalu.

BC >> https://the-skull.bandcamp.com/
FB >> https://www.facebook.com/troubletheskull/

EAGLE TWIN (Shamanistic duo of Doom Death / USA)

Težko žagajoča glasba z animističnimi rifi in miti. Njena kreatorja, kitarist in pevec Gentry Densley in bobnar Tyler Smith sta zgradila epično kompozicijo, prepleteno z elementi nezavednega; izdelala tudi svoje kitare, tubne ojačevalnike in zvočnike. Težko pričakovani tretji album, The Thundering Head (Songs of Hoof And Horn) je bil ravno izdan pri Southern Lord in sedaj je čas za njegovo predstavitev tudi po Evropi ter pri nas. Ničti kanal v živo, ne zamudite!

BC >> https://eagletwinsl.bandcamp.com/
FB >> https://www.facebook.com/eagletwinmusic/
LABEL >> https://southernlord.com/band/eagle-twin/

ACID MUFFIN (Alt Rock / Grunge / ITA)

BC >> https://acidmuffin.bandcamp.com/
FB >> https://www.facebook.com/acidmuffinband/

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.