Testament, Annihilator, Death Angel

Kdaj: nedelja, 26. november 2017 20:00
Kje: Kino Šiška

BROTHERHOOD OF THE SNAKE – European Campaign 2017
Remember remember the 26th November! Ker nas bodo obiskale same thrash metal legende.

Kino Šiška bodo namreč razturili prvaki Bay Area thrasha, Testament. Chuck Billy, Eric Peterson, Alex Skolnick, Steve DiGiorgio in Gene ”muthafuckin” Hoglan bodo na velikem odru Kina Šiška uprizorili pravi thrash spektakl. Bend, ki ga že od zgodnjih 80-ih mnogi kujejo v sam vrh svetovne thrash scene, nesporni stvaritelji legendarnih albumov, kot so The Legacy, Practice What You Preach, The Ritual … mah, da ne bomo picajzlasti – avtorji samih legendarnih plošč, sinonim za ubijalski thrash koncert in še kaj vam bodo pokazali, kako se zadevi streže na Bay Area način.
A imeli bodo hudo konkurenco, saj bodo prav tako iz Kalifornije svoje videnje ameriškega thrasha pokazali še Death Angel, bend, ki se je podpisal pod kultne klasike kot so Act III, Frolic Through The Park, The Ultra-Violence, in ki je v živo več kot živahen – bend je prava bomba energije, spektakel trdih ritmov in ubijalskih riffov, začinjenih z ogromno dozo melodičnosti.
Če pa še do zdaj niste prepričani, pa vas bodo prepričali Kanadčani Annihilator, utelešenje tehničnega thrash metala, ki ga že od samega začetka brezkompromisno vodi kitarski virtuoz Jeff Waters.
Vstopnice že na voljo, 26. november v Kinu Šiška pa bo tukaj kot bi mignil.

TESTAMENT
www.testamentlegions.com
www.facebook.com/testamentlegions

ANNIHILATOR
www.annihilatormetal.com
www.facebook.com/annihilatorband

DEATH ANGEL
www.deathangel.us
www.facebook.com/deathangel

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.