Rings Of Saturn, Nekrogoblikon, Mental Cruelty

Kdaj: ponedeljek, 6. maj 2019 20:00
Kje: Orto bar

RISING MERCH PRESENTS
SOUNDS OF CARNAGE 2019
Komaj čakaj na maj, o metalec ali o metalka ali pa kar oba! Kajti še prva polovica meseca ne bo mimo, ko bo v Ortu Baru gostovala turnejska karavana, ki jo vodijo neverjetni tehničarji Rings Of Saturn.
ROS je ameriški bend, ki ga obožujejo in sovražijo hkrati. Namreč, bend navdušuje poslušalce po vsem svetu s svojo zahtevno in bogato glasbo. Njihova verzija progresivnega metala je paša za ušesa, opazovanje igranja inštrumentov pa tudi paša za oči. Seveda ima tak bend kar nekaj zavistnežev, a komu je mar. ROS si ne dovolijo gubiti čas z njimi. Raje ustvarjajo plošče, kot jih zmore le redko kdo. Zato komaj čakamo njihov najnovejši album, medtem pa še orgazmiramo ob albumih, kot je za zdaj zadnji, Ulta Ulla, ali pa njegovi predhodniki Lugal Ki En, Dingir ter Embryonic Anomaly.
Poleg tehničnih deathcorovcev bodo veliko navdušenje poželi eni in edini Nekrogoblikon, bend, ki združuje odlično glasbo s še boljšim smislom za humor. Izdali so štiri res dobre plošče, njihovi spoti pa so sploh nekaj posebnega.
Koncert bodo obogatili še Mental Cruelty iz Nemčije, ki igrajo brutalni slamming death metal, njihov trenutni album Inferis pa navdušuje povsod – z razlogom je tudi izšel pri kultni založbi Unique Leader Records. Tu so še Left To The Wolves iz ZDA, ki igrajo deathcore, ter Harbinger, mladi upi prav tako iz ZDA.
Zadeva se bo odvila 6. maja v Orto Baru v Ljubljani, vi pa ne čakajte na maj – nabavite vstopnice že danes!

RINGS OF SATURN
https://www.facebook.com/RingsofSaturnband/

NEKROGOBLIKON
https://www.facebook.com/nekrogoblikon/

MENTAL CRUELTY
https://www.facebook.com/MentalCruelty/

LEFT TO THE WOLVES
https://www.facebook.com/lefttothewolves/

HARBINGER
https://www.facebook.com/harbingerriffs/

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.