Revocation,Archspire,Soreption,Rivers of Nihil

Kdaj: sreda, 5. december 2018 21:00
Kje: Orto bar

REVOCATION – THE OUTER ONES GLOBAL INVASION PART II
Prihod tehničnih death metal bogov iz črnih in mrtvih dimenzij

Dan pred miklavžem bo Slovenija doživela tisto, pred čimer nas je v svojih zgodbah že svaril H. P. Lovecraft – prišli bodo ”the ancient ones”, ki se bodo utelesili skozi zasedbo Revocation.

Ameriški tehnično death metalski kvartet Slovencem ni neznanka, saj so nas obiskali že nekajkrat, a tokrat se bodo David Davidson in ekipa predstavili z novo plato, albumom The Outer Gods, ki letos izide prek založbe Metal Blade. Kot sami pravijo, se z novim albumom obračajo k zgodbam starodavnih bitij, ki tvorijo tako imenovane Cthulhu mite in o katerih so že veliko peli Morbid Angel, Massacre, celo Metallica, Crafteon, Dissinter in mnogi drugi, glasbeno pa gre za bolj mračen in death metalski material. Ki bo v živo gotovo deloval.
Ob njih bo eden najhitrejših death metal bendov na svetu, kanadski Archspire, ki z albumom Relentless Mutation znova dokazujejo, da si lahko hiter, kompleksen in brutalen, v živo pa so – preverjeno! – utelešenje tornada. V veliko čast nam je predstaviti übertehničarje Soreption, ki jih hvalijo povsod – gre za bend s švedskih koncev, ki ga zlahka postavimo ob boku sodržavljanom Spawn Of Possession, Anata, Aeon, po tehnični brutalnosti pa se zlahka kosajo s trenutno najboljšimi bendi na svetu.
Sploh pa je poslastica zasedba Rivers Of Nihil, ki z novim albumom Where Owls Know My Name kaže, kako se da odlično združiti death metal in progresivno glasbo.
5. 12. v Orto Baru – vstopnice pa so že na voljo na klasičnih mestih!

REVOCATION
https://www.facebook.com/Revocation/
ARCHSPIRE
https://www.facebook.com/Archspireband/
SOREPTION
https://www.facebook.com/soreption/
RIVERS OF NIHIL
https://www.facebook.com/riversofnihil/

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.