Mosh Till You Drop IV (Official MetalDays warm up)

Kdaj: petek, 4. maj 2018 20:00
Kje: eMCe plac

elezni aktivizem v sodelovanju z MetalDays, Šaleškim študentskim klubom, Mladinskim centrom Velenje in klubom eMCe plac, v sklopu Dnevi mladih in kulture, predstavlja MOSH TILL YOU DROP IV (official METALDAYS warm up).

METALDAYS festival nam res ni potrebno predstavljati.. edino, kar lahko izpostavimo, je to, da so letos znoreli in sestavili line up, ki te sezuje. V upanju, da se vam vsaj vezalke odvežejo, smo mi poskusili sestaviti line up za warm up.

ROTTING CHRIST:
Kultna black metal zasedba, ki prihaja iz Grčije in že tri desetletja navdušuje Evropo, kot preostali svet, z svojimi mističnimi uroki. Letos beležijo 30 let obstoja in v to čast bodo, 23.03. pri založbi Season of Mist izdali album Greatest Spells, ki bo izbor najboljših urokov, ter še nekaj do sedaj ne izdanih pesmi.

https://www.rotting-christ.com/en
https://www.facebook.com/Rotting-Christ-290468585669/

INFEST:
Srbski deaththrasherji natančneje iz Jagodine in Beograda. Band je ugledal luč sveta leta 2002. Že od samega začetka črpajo norost in energijo iz deaththrash žanra in so do sedaj izdali 5 celovečerna albuma, dva demo albuma in en EP album. V svojih 16. Letih so Infest eden izmed najbolj aktivnih skupin iz regije in so igrali že na mnogih festivalih, imeli 6 evropskih turnej, ter bili predskupinam velikanom kot so Kataklysm, Sodom, Sinister, Keep Of Kalessin in še mnogo več..
Ne samo da so bili predskupina, na nekaterih albumih sodelujejo tudi z Adrie (Sinister), Honza (Avenger), Thebon (Keep of Kalessin), slednji naj bi pustil poseben pečat na njih.

https://www.facebook.com/pg/infest.serbia/about/?ref=page_internal

+ SUPPORT.

Na samem dogodku bomo, kot vedno do sedaj, ižrebali srečneža, ki bo prejel tedensko vstopnico za festival.

Predprodaja vstopnic po ceni 21 €. Na dan koncerta 25 €.
S predprodajo začnemo kmalu!
Stay (sic).

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.