Intervals, Polyphia, Nick Johnston

Kdaj: četrtek, 16. november 2017 21:00
Kje: Orto bar

Kitarski orgazem v Orto Baru

Popestrite si novembrski večer z vročim kitarskim orgazmom – prihajajo namreč Intervals, Polyphia in Nick Johnston.

Intervals prihajajo iz Toronta in kot Kanadčani seveda ne igrajo vsakdanje glasbe. Le-ta je namreč prepredena s tehnikalijami, nepredvidljivostmi, težo in dinamiko. Je popolnoma instrumentalna, kar bend fura že od leta 2013. Njihov modus operandi jih uvršča v ligo bendov, kot so Protest The Hero, Between The Buried And Me, Chimp Spanner, Cynic, Textures ipd., le brez vokalov. Njihova albuma A Voice Within ter Shape Of Colours sta nujno čtivo instrumentalne metal glasbe.
Drugo instrumentalno ime večera pripada zasedbi iz Texasa, ZDA, Polyphia. Prav tako instrumentalni progresivci delajo na kompleksni, a vseeno catchy glasbi. Nekateri jih uvrščajo tudi v djent sceno, a bend sam skrbi za dvome, saj se ne naslanja toliko na faktor teže kitarskih riffov.
Nick Johnston pa je znani kitarski manijak, katerega albumi so segli v srca mnogih oboževalcev progresivne glasbe. Med drugim je sodeloval tudi z imeni, kot je Gavin Harrison (Porcupine Tree, King Crimson) ali pa Brian Beller itd. Kar bo možakar pokazal, vas bo zaznamovalo za vekomaj.

Če zahtevate od glasbe več kot le sprostitev adrenalinskih zalog, potem bo 16. november vaš večer, Orto Bar pa kraj, kjer bo glasba tokrat namesto napadanja ušes dražila možgane in mirila dušo.

INTERVALS
https://www.facebook.com/intervalsmusic/
https://www.youtube.com/watch?v=0ipv_l7KoSI

POLYPHIA
https://www.facebook.com/Polyphia/
https://www.youtube.com/watch?v=7C19ZGLuhlQ

NICK JOHNSTON
https://www.facebook.com/NickJohnstonOfficial/
https://www.youtube.com/watch?v=GZ7W3JvZBJQ

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.