Eluveitie, Amaranthe, The Charm the Fury

Kdaj: torek, 31. oktober 2017 20:00
Kje: Kino Šiška

Metal noč čarovnic!

Zakaj bi 31. 10. bili zgolj našemljeni v grozovito masko in se prepuščali le tipičnim DJ zabavam, ko lahko s tako masko brez težav greste na metal koncert?
31. 10. bo namreč Ljubljano ponovno obiskala folk melodic death metal zasedba Eluveitie, ki je ena najbolj znanih v tem žanru. Številna ekipa iz Švice je osvojila srca mnogih po svetu s svojo pristno, starodavno zvenečno, a vseeno metal glasbo, live nastopi pa so itak njihova najbolj svetla točka, saj so več kot koncerti – gre za pravo metalsko druženje, ki izstopa tako po headbanganju kot po uživanju piva in poslušanju glasne glasbe, starodavnih melodij ter mogočnih ritmov, ki skupaj govorijo o časih starodavnih bojevnikov, bogov in še čem.
Z njimi bodo tudi odlični Amaranthe, Švedi, ki pičijo odlični miks epskega power metala, prepletenega z modernimi melodičnimi death metal in celo industrial zvoki. Bend je nastal kot stranski projekt članov Kamelot, Nightrage, Dream Evil in Dragonland, izdali so kar nekaj plošč, v živo pa prednjači energija, ki izhaja iz nasprotja krulečega moškega vokala in prelepega ženskega petja.
Koncert bodo otvorili prav tako udarni The Charm The Fury.
Masko na obraz, metal v srca in gremo na koncert!

ELUVEITIE
www.eluveitie.ch
www.facebook.com/eluveitie
https://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o

AMARANTHE
www.amaranthe.se
www.facebook.com/amarantheband
https://www.youtube.com/watch?v=SxOybZcRXhI

THE CHARM THE FURY
www.facebook.com/thecharmthefury
https://www.youtube.com/watch?v=erFbMpFFyww

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.