Winter Days of Metal

Kdaj: sreda, 31. januar 2018 00:00
Kje: Dvorana Danica, Bohinjska Bistrica

Bohinjska Bistrica, 31.1. 2018 – 4.2. 2018
 
Na slovensko festivalsko pokrajino vstopa nov festival Winter Days of Metal. Mlajši sorojenec festivala MetalDays bo potekal drugič med 31.1. in 4.2. 2018 v Bohinjski Bistrici. Festival bo gostil velika in manjša imena metal glasbe in njenih podžanrov.
 
Za nekaj dni bo tiha in ležerna vasica ob Bohinjskem jezeru postala središče dogajanja za ljubitelje metal glasbe iz vsega sveta. Ko pade mrak, ko se okoliški vrhovi odenejo v meglo in ko se v dolino prikrade tema, bodo zaživel oder tamkajšnje dvorane Danica.
 
Winter Days of Metal je drugačen festival – gre pravzaprav za prave festivalske zimske počitnice za ljubitelje težkih riffov: dnevno svetlobo boste obiskovalci lahko izkoristili za zimske športe (smučanje na smučišču Vogel) ali ležerno poležavanje v Aquaparku Bohinj, večeri pa bodo posvečeni moshanju, headbanganju in odklopu z metal glasbo – v dvorani Danica v Bohinjski Bistrici, kjer bo potekalo večerno festivalsko dogajanje, bodo nastopili mnogi temni in temačni, udarni, peklenski bandi.
 
Doživite zimske metal počitnice na poseben način z Winter Days of Metal – all inclusive paketi.

 Več informacij o festivalu Winter Days of Metal:
http://www.winterdaysofmetal.com/
https://www.facebook.com/WinterDaysOfMetal/
Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/597629740389080/
 
Prodaja paketov: http://www.bohinj-info.com/si/paketi/0/winter_days_of_metal_slo.html
Prodaja festivalskih vstopnic: https://www.mhshop-online.com/c367/wdom-2018

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.