Aktivna Propaganda, Growing Rats, Iamdisease

Kdaj: sobota, 29. december 2018 21:00
Kje: Gromka, AKC Metelkova

Večer hard core punka, objemanj, robčkov, skupinskega petja, dviga rok & vsesplošnega veselja. Veselica? Ne, samo najboljši tradicionalni prednovoletni koncert.

AKTIVNA PROPAGANDA (Ljubljana, Kranj, Bruselj)
Še vedno eden najbolj prepoznavnih domačih bendov, ki preigrava street school hc, prisega na anarhistične in antifašistične DIY smernice in ki skozi glasbo širi svoje poglede na trenutno socialno-politično situacijo. Aktivni od leta 1999.
https://www.facebook.com/pages/Aktivna-Propaganda/4182245250

GROWING RATS (Krško)
Že od leta 2004 jih zaznamujejo energični nastopi – igrajo divji hc punk, ki bi ga lahko opisali kot mešanico bostonskega sXe hardcora iz 80ih, kot so Jerry’s Kids in SS Decontrol ter jugo hc-ja iz 90ih, kot so Razlog Za, Aktivna Propaganda, FxPxOx. This Is Krško Not LA!!
https://www.facebook.com/Growing-Rats-505570112820303/

IAMDISEASE (Primorska)
Fantje so vse prej kot novinci na domači glasbeni sceni, saj so se kalili v zasedbah kot so Man in the Shadow, Low Punch, The Hoax Problem, Elodea, Kennyball Smith in A Murder Theory. Iz tako raznolikega nabora bendovskih izkušenj so Iamdisease izoblikovali svojo lastno mešanico mračnega in udarnega hardcore zvoka, ki se pogosto sprehodi v metal, crust in sludge vode, vse skupaj pa so dodatno začinili z besedili, ki tematizirajo temnejšo stran človeške narave in negativne pojave današnje informacijske družbe.
http://iamdisease.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/iamdisease

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.