10. SubArt festival Kranj

Kdaj: četrtek, 28. junij 2018 12:00
Kje: TrainStation SubArt

SubArt festival bo ob praznovanju svoje 10. obletnice letos od 28. 6. do 7. 7. 2018 zopet povezal aktivna kulturna prizorišča Kranja v celoto – v vedno prepoznavnejši mestni festival, ki ponovno obljublja pestro in zanimivo aktualno glasbeno dogajanje. To že nekaj let presega lokalne interese in privablja tudi obiskovalce iz tujine.

Obetata se dva glasbena dogodka večjega formata:
– Dub FX (avstralski beat boxer)
– Partibrejkers (srbski rokerji)

V prostorih Trainstation SubArt-a bomo poskrbeli tudi za glasbenike trših zvrsti, večkrat spregledane, a mednarodno dobro prepoznavne: Within Destruction, The Canyon Observer, Bolesno Grinje in Aktivna propaganda, ki se jim bosta pridružili skupini Mist in Black Reaper, Roots In Session pa bodo poskrbeli za after party po koncertu Dub fx.

Na terasi Layerjeve hiše bo ušesom prijetnejši program namenjen predvsem ljubiteljem etna, jazza in fusiona. V goste pridejo Katalena, Vasil Hadžimanov band, Boris Cavazza kvintet ter mednarodni projekt New Beatz trio.

Grafiterski ekipi Trainstation SubArta in zagrebškega Attacka bosta v mednarodni izmenjavi združili moči grafitiranja in v 10 dnevnem druženju pografitirali večji del Trainstationa.

Da bo festival še bolj vroč pa bo poskrbela edinstvena Svetlana Makarovič s projektom Nosil bom rdečo zvezdo.

Progam po dnevih si lahko ogledate tukaj.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.