Vabljeni na MotörCity!

Na čudoviti lokaciji Sotočje v Tolminu, kjer si podata roke reki Tolminka in Soča, bo zavel nov veter. Izkušena ekipa organizatorjev festivala MetalDays bo leta 2017 zaključila poletje z novim festivalom, namenjenim izkušenim obiskovalcem. Tu je MotörCity.

Festival bo potekal od 24.-27.08.2017. in bo poskrbel za širok nabor odlične blues in rock glasbe, dobre zabave, ime MotorCity pa bo zaokrožil z ljudmi, ki obožujejo motorje.

Na festival prihajajo tako tudi Matt Schofield, eden od najboljših blues kitaristov na svetu, Sven Hammond, Nizozemci s soulom, groovom in Hammond orglami in pa slovenska zasedba Dan D, ki jo ni potrebno posebej predstavljati in bo zagotovo navdušila s svojim akustičnim setom Tiho.

Poleg glasbene izkušnje pa bo en srečnež domov odpeljal tudi motor Vintage racer s stilom, ki bo na blues rock festivalu MotörCity dobil novega lastnika; organizatorji festivala bodo Blueberry Bomberja podarili enemu od obiskovalcev festivala MotörCity s festivalsko vstopnico, ki si jo lahko zagotovite v MH Shopu!

BLUESBACK

CHRIS THOMAS KING

DAN D

EMŠO BLUES BAND

HANS THEESSINK & TERRY EVANS

HENRIK FREISCHLADER BAND

MATT SCHOFIELD

PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

STRAY TRAIN

SVEN HAMMOND

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.