Vstopnice za Depeche Mode že v prodaji!

14681772_1168695419876299_3975176977581804930_nLegendarna skupina Depeche Mode bo v sklopu svoje svetovne turneje Global Spirit Tour 14. maja nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah, vstopnice za koncert že na voljo.

Od danes, 21. oktobra, od 10. ure dalje si že lahko zagotovite svoje mesto za koncert legendarne zasedbe Depeche Mode, ki se maja 2017 odpravlja na svetovno turnejo Global Spirit Tour. Britanci bodo na turneji predstavili najnovejši studijski album Spirit, v sklopu evropskega dela turneje pa bodo obiskali kar 32 evropskih mest. Na seznamu prizorišč se je na veselje številnih po desetih letih zopet znašla tudi Ljubljana, novica o prvovrstnem dogodku pa je hitro našla pot tudi do hrvaških, avstrijskih, italijanskih in srbskih oboževalcev, ki so na dan koncerta že napovedali množičen prihod v slovensko prestolnico. Vstopnice za dogodek, ki se bo v dvorani Stožice zgodil 14. maja, bodo od jutri dalje na voljo na Eventim.si in vseh prodajnih mestih Eventima. V dneh pred začetkom prodaje pa je med poznavalci veliko povpraševanje predvsem za takoimenovane »Golden Circle« oziroma »fan pit« vstopnice, ki obiskovalcu omogočajo nepozabno doživetje iz neposredne bližine in so na voljo v zelo omejeni količini.

Cene vstopnic se gibljejo od 45 EUR dalje. Izbirate lahko med tremi kategorijami sedišč, ložami in parterjem, slednji neposredno pred odrom omogoča tudi nakup “Golden Circle” vstopnic. Ob izboru najbolj priljubljenega parterja ali “Golden Circla” si lahko ob nakupu zagotovite tudi zgodnejši vstop v dvorano, ob katerem boste prejeli tudi spominski Depeche Mode ovratni trak z oznako.

Povezani članki:

Značke: