Sedma edicija Soundwave festivala avgusta znova vabi v Tisno

Soundwave Croatia

Zmagovalna kombinacija dobro premišljenega nabora svežih glasbenikov, izjemne lokacije v dalmatinskem letovišču in modre politike vzdržne rasti so ta butični festival v hudi konkurenci poletnih množičnih veselic povzdignili v sam vrh. Po mnenju številnih navdušencev pa tudi britanskega Independenta se Soundwave uvršča med 10 najboljših festivalov v Evropi.

Soundwave (od 6. do 10. avgusta ) ne stavi na množičnost, omejeno število obiskovalcev pa ne ustvarja občutka ekskluzivnosti temveč prijateljsko atmosfero in prijetno intimnost. Organizacija je na zavidljivem nivoju. Za zvok in sliko je vselej poskrbljeno kot s šika, dobro uigrana ekipa vrhunskih strokovnjakov suvereno fura veliki in mali oder, na katerih se bodo letos zvrstili številni uveljavljeni in manj znani glasbeniki. Fatima, Alice Russel, Andreya Triana so le nekateri izmed številnih izvajalcev, ki bodo letos koncertirali v čudoviti uvali Rastovača.  Na svoj račun bodo prišli ljubitelji hip-hopa, saj je veliki Jay Electronica letošnje nosilno ime s seznama nastopajočih. Drum’n’bass glave komaj čakajo nastope legendarnih LTJ Bukema in Dj Markya, ki bo svojim pribočnikom Stamina MC-jem vešče zapeljal v brazilske vode. Za ples pod zvezdami na afterjih v Pirovcu bodo med drugimi poskrbeli tudi Werkha, Mala in Mr. Scruff.

Pester glasbeni program bodo obogatili priznani grafiterji, ki bodo s svojimi slikarijami stene objektov  nekdanjega kampa spreminjali v svojevrstno umetnino. Zabave na ladjah bodo zagotovile spektakularne sončne zahode in presežno valovanje pozitivnih vibracij. Pregovorna vljudnost pretežno angleškogovorečih gostov bo omogočila tekoč promet tudi ob konicah.

Veliko dobre glasbe. Morje in sonce. Dovolj razlogov za obisk Soundwavea?

Preverite na http://www.soundwavecroatia.com/ in se sami prepričajte.

Povezani članki:

Značke: