Trash Candy v Berlinu z novo pevko

Trash Candy

Trash Candy letošnje leto sprememb zaključujejo v nemškem reality showu Berlin Tag und Nacht (predvajanem na kanalu RTL II), kjer so kar v dnevni sobi, kot glasbeno presenečenje in darilo, nastopili za udeleženko šova. “Ne bi si mogli predstavljati boljših prazničnih dni, kot da je naši glasbi, četudi preko ekrana, prisluhnilo okrog milijon poslušalcev,” pravijo energični Trash Candiyi.

Nastop v realiy showu pa je še toliko bolj pomemben, saj je bil prvi javni nastop z novo pevko Špelo Gorogranc – Shana. Špela predstavlja tisti manjkajoči del sestavljanke, ki so ga Trash Candy potrebovali.

Trash Candy so z nastopom na RTL-u dobili potrditev, da njihova pozitivna energija na nemških turnejah ni ostala neopažena.  “ Spoznali smo ogromno ljudi. Slučajno je beseda na enem izmed koncertov nanesla, kako bi naš album predstavili še bolj raznoliki publiki. Povsem naključno smo tam spoznali pravo osebo, ki je predlagala oddajo Berlin Tag und Nacht. Sprva smo malo oklevali, sploh ker gre za reality show, ampak take ponudbe enostavno ne zavrneš. Enostavno, sreča,” uspešen nastop komentirajo Candiji.

Trash Candy so v oddaji nastopili v petek, 12.decembra. Berlin Tag und Nacht spremlja več kot milijon gledalcev, na družabnem omrežju Facebook imajo več kot 3,3 milijonov “lajkov”. Trash Candy pa ne počivajo. S Špelo ustvarjajo nove skladbe in se januarja prihodnje leto odpravljajo v studio posnet svoj tretji album.

 

Povezani članki: