Projekt “Nova generacija” spodbuja slovenski rock’n’roll

Nova Generacija je projekt, ki povezuje, ponuja priložnosti in spreminja stanje, v katerem se danes izgubljajo mladi perspektivni glasbeni ustvarjalci. Ker jim kot kakovostnim, a nepoznanim ustvarjalcem družba ne nudi prostora in priložnosti, bodo s tem projektom svojo glasbo povzdignili sami. Nova Generacija povezuje vse ambiciozne mlade rock ustvarjalce, jih vidi kot enakovredne in spodbuja njihovo avtorsko glasbo. V svoji povezovalni viziji nas vse nagovarja z motom Rock’n’roll v vsako slovensko vas!.

Če nas množica ne sliši, postanimo množica sami in naj naš glas odmeva po vsej Sloveniji! To je vizija mladih rock glasbenih skupin, ki bodo v naslednjih mesecih pisale novo zgodbo, zgodbo združevanja mladih in perspektivnih a neopaženih glasbenikov.

V naslednjih mesecih bo na različnih lokacijah po Sloveniji zazvenel prvi rock Nove Generacije! Trem vnaprej izbranim bendom se bo na vsaki lokaciji priključila še lokalna skupina, ki bo s tem dobila svojo priložnost. Ker se zgodba začenja v Jevnici, so prvi izmed sodelujočih lokalni ustvarjalci Pink Panker, ki bodo zaigrali skupaj s skupinami Banditi (iz Idrije), CO.DA (iz Ljubljane) in Soul Duality (iz Zagorja ob Savi).

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.