Poslavlja se legendarni slovenski bend Interceptor

Interceptor

Zasedba Interceptor se poslavlja – od njih se lahko poslovite 28. novembra, v Orto baru. Takole vabijo na sedmino:

Vedno smo delali stvari, ki smo jih radi delali. Za konec želimo vrniti, kar smo prejeli. Naredili bomo nekaj konceptualno dobrodelnega in z vami deliti sporočilo z vsebino.

Prav zato se nam bo na odru pridružil Marko Soršak Soki, najbolj poznan kot bobnar skupine Elvis Jackson, sicer pa borec za promocijo glasbe, glasbenega izobraževanja mladih in idejni vodja velikega dobrodelnega projekta »20 za 20«, s katerim že zelo pridno zbira sredstva za nakup novih glasbil za slovenske osnovne šole in tako pomaga mladim glasbenikom (in tistim, ki bodo to šele postali) pri ustvarjanju in duhovnem razvoju. Soki je namreč ob 20-letnici svoje bobnarske kariere z 20 slovenskimi izvajalci posnel glasbeni dokumentarec, DVD pa je že na voljo na različnih lokacijah po Sloveniji. Ni ga moč kupiti, zanj se lahko odda donacijo. Vsak posameznik prispeva toliko kot zmore, celoten izkupiček pa gre za nakup glasbil za najmlajše. In tu se mu pridružujemo tudi mi in s koncertom pa postavljamo izziv slovenski glasbeni sceni! Komur je mar, bo prišel ali tako ali drugače pristopil k projektu. Vstopnino 10 eur bomo združili z donacijami sponzorjev ter s tem denarjem kupili instrumente in ozvočenje za mlade osnovnošolske bende in posamezne glasbenike iz Osnovne šole Žalec.

Projekt ni namenjen finančnemu izkoriščanju, ampak zgolj vzgoji mladih za naslednjih 40 let. Vsak, ki želi in se čuti poslanega, da bi pomagal, naj se nam pridruži. Vabimo, da se nam pridružijo vsi slovenski glasbeniki. Skupno dobrodelno sodelovanje bo nekakšen skriti bonus dodatek na ponatisnjeni izdaji DVD- ja »20 za 20« in že sedaj hvala vsem ter vsakemu posebej!

Ob tem pa vam predstavljamo tudi predzadnje dejanje – videospot za skladbo »Bolna družba«, ki je ogledalo zlagane »popolne« družbe, kjer elite trgujejo z nemočnimi in obupanimi človeškimi dušami. Vse kar šteje je laž, prevara, pohlep, nasilje in sovraštvo. Zgroženi smo ob spoznanju kdo smo, kje smo in kam gremo … sloBEDnijA? NE, hvala!

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: