Pester program Kurzschluss

Kurzschluss programV letošnji ediciji Kurzschluss nudi žanrsko pester program dvanajstih dogodkov z mednarodno nagrajenimi izvajalci iz Slovenije, Balkana, Evrope in Avstralije. Klub svoja vrata odpira zadnji petek v novembru.

Če je lani Kurzschluss prvič potrkal na vrata slovenske nočne scene, jih bo letos samozavestno kar podrl. Podrl s programom, ki je sicer v domeni velikih festivalov in rečemo lahko, da bo Ljubljana končno dobila več kot mesec prvovrstne zabave po zgledu največjih svetovnih prestolnic.

Festivalska izkušnja Kurzschluss

V letošnji izvedbi se obeta dvanajst vrhunskih zabav ter ena skupna festivalska izkušnja za vse, ki bodo klub obiskali večkrat. Kurzschluss, ki  svoja vrata odpira v petek, 28. novembra 2014, z elektronsko in živo glasbo ter obiskom nekaterih najbolj zaželenih glasbenikov v Evropi napoveduje novo izkustvo nočnega življenja. Zastavljeni program bo obiskovalcem ponudil dodatne glasbene žanre, v katerih bodo lahko uživali v družbi svojih prijateljev ter drugih obiskovalcev, ki so že prvo sezono spoznali vznemirljivo naravo kluba. Tudi letos le za kratek čas. Vrata kluba bodo odprta le 6 vikendov zapored.

Izjemen program

V kletne prostore Slovenijalesa prihajajo Pendulum, Joris Voorn, Sister Bliss, mama kultne zasedbe Faithless, Cristian Varela, Bad Copy in Lisa Millett. Decembrsko vikend dogajanje bodo v spektakel nadgradili tudi slovenski zvezdniki. V Kurzschluss se vrača Umek s prijatelji, prvič pa bodo surove stene kluba na test postavili Laibach, Magnifico bo s srbskimi trubači na vrsti za Božič, vikend prej pa bo v barvah Sladice live z zimzelenimi The Brand New Heavies. Otvoritev bo zvezdniška, premierno bosta v Sloveniji nastopila tudi francoski dvojec Faul & Wad Ad, ki sta navdušila z mega hitom Changes.

LINK: http://youtu.be/Cj25UpcBDt0

Organizacija tako zahtevnega festivalskega dogajanja tradicionalno zahtevni ljubljanski nočni klienteli zahteva veliko znanja, izkušenj in predvsem poguma. Teh vrlin organizatorjem ne manjka, saj je naveza že lani dokazala, da zna v zaspano klubsko sceno vnesti potrebno svežino, tokrat pa trdijo, da smo v prejšnjem decembru videli le vrh ledene gore. Letos obljubljajo celotno!

Spremljajte program na www.kurzschluss.si ali preko mobilne aplikacije za Android za iOs. Prodaja vstopnic Eventim.

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.