Inmate najavili turnejo s Sonic Syndicate

Inmate / foto: Tilyen Mucik

Svoj novi album Tree of Life, katerega izid napovedujejo letos jeseni, bodo Inmate ​lahko predstavili širnim množicam po vsej Evropi kot predskupina svetovno znani švedski skupini Sonic Syndicate.

Velenjčani imajo za sabo kar nekaj gostovanj v tujini, med drugim nedavno tudi kot predskupina svetovno znane ameriške metal skupine Hatebreed. Njihov prvenec Free at Last je prejel številne odlične recenzije tako domačih kot tujih medijev.

Inmate se s svojo udarno energijo jeseni odpravljajo na turnejo s Sonic Syndicate, priznano in večkrat nagrajeno švedsko metal skupino. Fantje so veseli, da jim je dogovor za turnejo po več poskusih vendarle uspel in si obetajo pozitivnih izkušenj.

Predstavitveni koncert novega albuma Tree of Life načrtujejo po vrnitvi s turneje, in sicer 7.11.2014 v velenjskem eMCe placu.

V domačih logih jih lahko slišite v živo v klubu Mojo (Kanal ob Soči – Ročinj), v petek, 22. avgusta. Gre za koncert, ki je bil v preteklosti prestavljen zaradi slabega vremena, Inmate pa bodo zaigrali celotni koncertni repertoar, med drugim tudi skladbe iz prihajajočega albuma.

  Inmate: Home – lyric video (kmalu videospot!) 

[youtube]http://youtu.be/pn3eXhwZcBc[/youtube]

Povezani članki: