V Cvetličarno prihaja Steven Seagal

Steven Seagal

Najbolj znan »ponytail« (konjski rep) Hollywooda prvič prihaja v Slovenijo, kjer bo s svojim brilijantnim spremljevalnim bandom razkazal svojo dolgoletno ljubezen do bluesa. Steven Seagal je legenda hollywoodskih akcijskih filmov, katerih izkupiček se je do danes povzpel na milijardo dolarjev. V devetdesetih se z njim na filmskem platnu niste hecali.

Ob njegovem entuzijastičnem aktivizmu pri dobrodelnih organizacijah, razvpitemu prijateljstvu z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom in odmevni “vlogi” v realističnem šovu Steven Seagal: Lawman, tisti, ki ga podrobneje spremljajo, vedo, da je po od nekdaj po duši glasbenik. Za kitaro je prijel pri trinajstih in je ni nikoli izpustil iz roke. Blues ostaja njegova strastna ljubezen in dejstvo, da je na odrih bluesovske obrazce delil preigraval s takšnimi legendami kot so BB King, John Lee Hooker, Bo Diddley in Clarence “Gatemouth” Brown, pove dovolj. Veliki fantje bluesa ne igrajo duetov s komerkoli, da so igrali s Stevenom, je potrditev njegovega talenta in glasbenega znanja.

Zdaj se po dolgih letih odpravlja na evropsko turnejo, v sklopu katere prvič prihaja tudi v Slovenijo. V Cvetličarni bodo z njim igrali stari in izkušeni mački – Big Bill Morganfield, sin velikega Muddyja Watersa in glasbeniki, ki so si odre in studie delili z imeni kot so The Rolling Stones, Eric Clapton, Natalie Cole, JJ Cale, Lynyrd Skynyrd, Johnny Winter, Bonnie Ratt, Elton John in mnogimi drugimi. Steven Seagal Blues Band ima impresiven pedigre.

Hollywoodski zvezdnik, ki igra blues, prihaja v Cvetličarno 23. junija 2014. Prvi kontigent vstopnic po ceni 25 EUR je v prodaji preko prodajnih mest in sistema www.Eventim.si.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5VIaYxfuUeA[/youtube]

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: