Carl Cox in UMEK 17. maja prirejata parti leta

Carl Cox & Umek

Naš največji DJ je do zadnjega skrbno pazil, da javnost ne izve, kaj se kuha. Na svojem tradicionalnem žuru na slovenski kulturni praznik pa je naznanil, da v Slovenijo po dolgem času prihaja njegov velik prijatelj, legenda techna Carl Cox.

Carl je kot enega izmed pogojev za nastop v izolski Ambasadi Gavioli navedel, da mora nujno slišati tudi Umekov set, zato se nam 17. maja obeta večer leta, saj tako zvezdniške zasedbe pri nas že dolgo nismo gostili. Britanec ravno letos obeležuje deseto obletnico svoje Carl Cox & Friends arene, ki vsako leto igra pomembno vlogo na najbolj znanem festivalu na svetu – Ultra Music Festival v Miamiju. Večer bo še toliko bolj poseben zato, ker bo Umek praznoval svoj rojstni dan, ki ga ima dan prej (po njem je tudi poimenoval svojo založbo 1605, včasih pa ga je proslavil z Dnevom Elektronike v Križankah v Ljubljani), tako ali tako pa so v Ambasadi vsi večeri posebni.

Prvi kontingent vstopnic je bil razprodan v manj kot enem dnevu, so pa vstopnice še vedno na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Da pa boste lažje dočakali 17. maj, si poglejte dokumentarec, ki sta ga Uroš in Carl posnela pred leti, ko je Carl gostoval pri nas na Žuru z razlogom:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sd1n37GfJ9k[/youtube]

 

Povezani članki:

Značke: ,