ŠentRock 2014 vabi na rock večer v Šentjurju

ŠentRock

Letos ŠentRock pripravlja novo in večje prizorišče, kakovostne glasbene skupine in obljubljen raztur za vse generacije – in sicer v petek, 11. aprila, v velikem šotoru na Mestnem trgu v Šentjurju.

Nastopajoči so:
Mi2 – dečki s Sotle, ki v letu 2014 napovedujejo izzid novega albuma. Na odru ŠentRocka niso nastopili še nikoli, zato pričakujte rokersko-kritični raztur v njihovem stilu, o katerem bodo govorile vse generacije.
http://www.mi2.si/

Brkovi (Zagreb) – Kosmati Hrvati, senzacija naših južnih sosedov, katerih nedavno izdani album se prodaja v enormnih številkah. “Njihovi divji, brezkompromisni nastopi predstavljajo trk punk energije z narodnim melosom, vse to pa Brkovi tudi izvrstno odigrajo in vizualno perfektno predstavijo,” pa o njih pravijo slovenski navdušenci.
http://www.brkovi.com/

Kronika – mladci s Frankolovega, rojeni v napačnem letu. V Šentjurju so že navduševali na minikoncertu, zdaj so zrasli in bodo svoj rock’n’roll preigravali na velikem odru ŠentRocka.
https://www.facebook.com/pages/KRONIKA/183747292264

Deck Janiels – kvintet, ki temelji na udarni ritemski sekciji, parajočih kitarah in možatem petju. Pravijo, da “rock’n’roll ne počiva.”

https://www.facebook.com/pages/Deck-Janiels/199081759743

Vstopnina:
– 7 EUR v predprodaji
– 12 EUR na dan dogodka

Predprodajna mesta: Pisarna ŠKMŠ, KŠOC, Vaški hram, Kavarna Center, Kavarna Levada, Kava bar Pošta, Bar Osmica, Vialli Pub (Šmarje pri Jelšah), Cantante cafe Tabor (Maribor), Gibanje za dostojno delo in socialno družbo, Dalmatinova 4, poslovna stavba sindikatov (Ljubljana).

Povezani članki:

Značke: ,