Tinkara Kovač & Elevators prihajajo v Etno klub Zlati Zob

Tinkara Kovač & Elevators

Vsi, ki uživate v dobri, navdihujoči in melodični glasbi ste v četrtek, 27. marca ob 20:00, vabljeni na glasbeno magijo s štirimi vrhunskimi glasbeniki, ki tvorijo edinstven glasbeni kolektiv Elevators in veliko zmagovalko »Ema 2014«, glasbenico, pevko, diplomirano flavtistko, producentko ter avtorico glasbe & besedil Tinkaro Kovač.

Tinkara Kovač & Elevators bodo po sodelovanju leta 2011 v oddaji Izštekani in na posebnem dogodku Vala 202 leta 2012 končno na koncertu v Etno Klubu Zlati Zob združili moči v posebnem glasbenem večeru, ki bo vseboval repertoar obeh izvajalcev, zaigrali pa bodo tudi nekaj novih skladb, ki bodo napovedale skupno sodelovanje na odrih in v studiu.

Elevators so glasbeni individualisti

– ROBI PIKL (kitara, vokal)
– DAVOR KLARIĆ (klaviature, vokal)
– JANI HACE (bas, vokal)
– SERGEJ RANĐELOVIĆ (bobni, vokal)

Ena najbolj edinstvenih slovenskih skupin je sestavljena iz bivših in zdajšnjih članov zasedb kot so Siddharta, Manouche, Elvis Jackson, Magnifico, Šank Rock, Videosex, Bossa De Novo, …, igra pa lastne avtorske skladbe, ki so mojstrski preplet funky, latino, jazz rock inteligentne glasbe s težko opisljivim odmerkom virtuoznosti.

Njihova glasba je na gurmanskem glasbenem prizorišču nekaj povsem samosvojega in izvirnega tudi zato, ker so zvesti svojim koreninam in razpoznavnem stilu. Vse skupaj se zlije v zanimivo in spevno glasbo, ki poslušalcem predstavlja vrhunsko glasbeno doživetje.

Elevatorsi ustvarjajo predvsem instrumentalno glasbo, ki pa jo dopolnjujejo zanimivi in tudi kanček hudomušni obarvani teksti. Besedila pesmi pojeta večinoma Pikl in Run-Joe. Vsekakor gre za sproščujočo godbo, kjer pa se nam že ob malo pozornejšem posluhu prikaže resnično mojstrstvo vsakega člana posebej.

Za nepozabno poslastico za ušesa in dušo bo s svojo energičnostjo in pristnostjo na odru poskrbela tudi ena najbolj uspešnih, znanih in priljubljenih slovenskih glasbenic TINKARA KOVAČ.

V več kot 15 letih svojega delovanja na glasbeni sceni je prejela številne nagrade, s svojimi številnimi in raznolikimi zasedbami pa je v teh letih odigrala preko 800 koncertov v Sloveniji, Hrvaški, Avstriji in Italiji. Tinkara velja za eno najbolj cenjenih slovenskih glasbenic.

V PLESNO-KONCERTNI DVORANI ZLATEGA ZOBA JE KLUBSKA SCENA Z MIZAMI IN STOLI. MED KONCERTOM SE STREŽEJO PIJAČA IN PRIGRIZKI. KONCERTNO PRIZORIŠČE NIMA SEDEŽNEGA REDA. DA VAS OB PRIHODU PRIČAKA PRIMERNO UŽIVAŠKO MESTO POŠLJITE REZERVACIJE ZA MIZE IN STOLE NA [email protected]

NAKUP VSTOPNIC: EVENTIM / ZLATI ZOB
predprodaja 10,00 €
na dan koncerta 15,00 €


Povezani članki: