Ludovik Material z dvojnim singlom in videom

Ludovik Material_foto:Katja Goljat

Trashy indie electro zasedba Ludovik Material leto in pol po izidu prvenca Passion For Red (Kapa Records, 2012) v posluh ponuja dve “prenovljeni” skladbi z albuma.

Made In (alpha male mix) in Večernji program (anal. verzija) sta naslova novih zvočnih podob s prvenca. Prvi je bil na novo posnet in tudi vizualno zapakiran, drugi pa se sedaj odkriva še v punkovski različici distorzirane kitare.

Drugi videospot benda, ki je prekoncertiral večino Slovenije in večkrat stopil čez mejo je združil moči kar treh domačih bendov in sicer 3/5 The Canyon Observer, 1/3 Trus! in seveda vse člane Ludovik Materiala. Režiser videospota je mladi in nadebudni filmski režiser Simon Intihar. Glavni vlogi poleg benda pa imata Iztok Jug Drabik in Jelena Rusjan. Ker je od izida prvenca bend material preizkusil na številnih koncertih in nabral za kak kilometer izkušenj več se je odločil, da za to priložnost skladbo na novo posname. To je storil v studiu In Audio We Trust, za miks je poskrbel mojster Jure Vlahović, za mastering pa Igor Vuk.

Ob videospotu singl izide tudi v fizični obliki in sicer pod naslovom Made In (alpha male mix), družbo pa mu dela še punkovska vizija komada za prvi video, ki v tej različici nosi naslov Večernji program (anal. verzija). Obe skladbi sta v posluh in tudi brezplačni prenos (po principu “plačaj, kolikor želiš”) na voljo tudi na spletu. V fizični obliki pa gre za miniaturno naklado – “ultra  special limited edition”. Izšlo bo namreč le 11 unikatnih izvodov, za vsakega posebej pa so naslovnico oblikovali kar sami člani benda. 11 edinstvenih zgoščenk bo možno naročiti prek spleta.

Made In (alpha male mix)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ito9slma1KI[/youtube]

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.