Elvis Jackson napovedujejo izdajo WINDOW EP albuma

Elvis Jackson (foto Aleksander Remec)

Elvis Jackson, prepoznavni po svoji energični mešanici punka, rocka, skaja ter reggae glasbe, so se odločili, da v začetku aprila predstavijo svojo novo, tokrat EP izdajo 6 pesmi. Šaljivi Primorci in Štajerec so zadnje leto po najboljših časovnih zmožnostih pisali nove pesmi, v zadnjem obdobju pa so vse tudi že posneli. Počasi se pripravljajo na postprodukcijo, izdajo albuma pa so prestavili na jesen ali zimo 2014.
Kot običajno, Elvis Jackson vedno presenečajo, in nič drugače ne bo tokrat. V času, ko se je že tako velika ELVIS JACKSON družina povečala za še kar nekaj novorojenih članov, se je v zbirki EJ produkcije nabralo nekaj zanimivih posnetkov.  »Da zvesti oboževalci skupine ne bi preveč časa čakali na našo novo izdajo, smo se odločili, da pesmi, ki jih nismo imeli namena izdati ali pa smo menili, da ne sodijo na novo izdajo, predstavimo na novem EP albumu, ki bo tudi cenovno vsem dosegljiv,« so ob priložnosti odločitev pokomentirali fantje iz skupine EJ. Poleg tega pa kanijo na EP-ju predstaviti tudi čisto novo pesem, »I Believe in…«, za katero se v mesecu marcu snema tudi videospot, obenem pa bo to tudi prvi uradni single z nove izdaje.

Predstavitev pesmi z »Window« EP-ja, ko bo ta na voljo za prodajo in promocijo, se bo zgodila na dveh koncertih na tradicionalnem Orto festu.
Elvis Jackson bodo namreč poskrbeli za veliko otvoritev letošnjega Orto festa, ki se prične v sredo, 2. aprila 2014. Za številne oboževalce, ki ne bodo uspeli do vstopnic, pa so potrdili tudi dodaten datum v četrtek, 3. aprila 2014. Obenem bodo promocijo EP-ja WINDOW s koncerti podkrepili tudi drugod po Sloveniji.

Koncertna napoved (se bo še dopolnjevala):

8.3. (SI) KRANJSKA GORA/ Qmax party
Uradna promocija Window EPja: //prva serija nastopov//
22.3. (SI) KOPER/ Tuš (+ Hex, KIŠD koncert)
25.3. (SI) MARIBOR/ Satchmo
29.3. (SI) KANAL/ Klub kanalske mladine
2.4. in 3.4. (SI) LJUBLJANA/ Orto bar (Orto fest 2014)
4.4. (SI) MARIBOR/ 2. Gimnazija  (koncert zaprtega tipa)
11.4. (A) ATTNANG-PUCHEIM/ Equalityfestival
18.4. (SI) NOVA GORICA/ Mostovna
19.4. (SI) KRANJ/ Trainstation squat
25.4. (SI) KAMNIK/ Kotlovnica
26.4. (SI) NOVO MESTO/ Lokalpatriot
30.4. (CZ) BRNO/ CARODĚJÁLES Fewst ( + The Hives, Waltari…)
1.5. (CZ) PRAGA/ Rock Cafe (+ Jaya The Cat)
** več datumov na uradni spletni strani!

Več o ELVIS JACKSON: www.elvisjackson.com ali www.facebook.com/elvisjacksonmusic

Povezani članki:

Značke: