Opomnik: danes Gravity with James Ruskin v Klubu K4

James Ruskin

Danes se v Klubu K4 obeta glasen, čvrst in premikajoč se techno, saj  nas bo na osrednjem plesišču tokrat združeval glavni gost, ki prihaja iz Londona – DJ in producent James Ruskin.

V svojih začetkih je bil Ruskin navdušen nad hip hopom in elektrom, a ni minilo dolgo, ko ga je prevzel takrat razvijajoči zvok techna iz Detroita. Leta 1996 je skupaj s prijateljem Richardom Polsonom ustanovil založbo Blueprint, sledili pa so releasi pod skupnim imenom Outline. Letos mineva že 17 let od prve izdaje Outline na založbi Blueprint z naslovom First Contact, v novembru 2013 pa se je zgodil ponatis z remasteringom komadov First Contact in Encounter.

Poleg dveh samostojnih albumov Further Design in Circuit na lastni Blueprint založbi, pa Ruskin beleži še samostojne albume Point 2, Into Submission in The Dash na kultni berlinski založbi Tresor. Izdajal tudi na založbah, kot so Surface od Richarda Polsona in na Dynamic Tension od Surgeona.

Na drugem plesišču bomo gostili Antonia Križniča aka Tonske, ki prihaja iz Velenja in je edini v Sloveniji s certifikatom priznanega učitelja in predavatelja na SAE Institute za program Ableton Live. Postregel nam bo z eksperimentalno elektroniko.

Vstopnina:

Pred24 10, po24 13€

FB:

https://www.facebook.com/events/621744684529401/

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.