Opomnik: pester vikend v Klubu K4!

Vikend, ki tako rekoč že trka na vrata, Klub K4 nadaljuje z dvema mladima producentoma – danes bo svoje veščine izkazal deep house-disco & swing producent Max Graef, jutri pa se bo po hip hop sferah sprehodil Londončan Paul White – med drugim bo v živo poprijel tudi za bobne!

 

Petek

Sinaptični radar je v zadnjem času zaznal zaporedje svežih deep house-disco & swing izdaj nekega producenta. Podrobnejša raziskava je razkrila ime Max Graef, lokacijo Berlin in presunila z dejstvom, da gre za komaj 19 letnega najstnika z zvokom veterana iz Detroita! Na malem floru bo techno party.

Vstopnina: do 24h/ 6€, po 24h/ 8€

Sobota

Potem, ko je leta 2009 izdal svoj prvenec The Strange Dreams of Paul White, si je mladi londonski hip-hop producent na svojo stran pridobil vrsto oboževalcev, med katerimi so na primer Diplo, Mary Anne Hobbs, Benji B in Gilles Peterson. S svojim pristopom je ustvarjalec očaral tudi z letos izdano kratkometražno ploščo Watch the Ants in si z njo še utrdil sloves enega najbolj inovativnih hip-hop producentov. Je eden tistih, ki se ne boji prestopanja žanrskih meja, za piko na i pa se lahko pohvali tudi z nenavadnim smislom za humor, ki ga je prav tako mogoče začutiti v njegovih delih.

Vstopnina:  6€

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.