Glasbeniki se združujejo za deklico, ki potrebuje terapije

Anita Stopar

Naslednji vikend, od petka, 20.12. do nedelje, 22.12. bo v Velenju potekal Dobrodelni projekt za Anito Stopar. Nastopajo Noctiferia, Inmate, Zmelkoow, Adi Smolar in drugi. Skupine različnih glasbenih zvrsti združuje eno: želja podpreti dober namen. Nastopajoči so se odrekli honorarju in se tako odločili pomagati pri projektu, s pomočjo katerega bo deklica s cerebralno paralizo, Anita lahko prišla do svojih rednih terapij.

Tri dni dobrodelnih koncertov in bazar – vstopnico (3-5 eur) je mogoče kupiti tam ali pa že v predprodaji, na licu mesta obiskovalci lahko opravijo praznične nakupe in z njimi podprejo lokalne umetnike. Ob vsem tem pa pomagajo Aniti pri zbiranju še kako potrebnega denarja za terapije.

petek 20.12 ob 21:00 (Klub eMCe plac),

sobota 21.12 ob 09:00 (Dvorana centra NOVA)
(dobrodelni bazar  09:00- 12:00 ter 15:00-18:00),

nedelja 22.12 ob 19:00 (Klub eMCe plac)
nastopajoči v vseh treh dneh: 
NOCTIFERIA, INMATE, ENTHEOGEN, ZMELKOOW, ADI SMOLAR , IMPRO SKUPINA MAMOOTI, RAGGALUTION, VELEBOR + BEND, NIKOLOVSKI, 100TKA, MEETJAH.

Prostovoljci mladinskega centra Velenje sile usmerjajo v prave namene, saj spodbujajo dobrodelnost, pomagajo konkretni osebi, ki potrebuje pomoč in spodbujajo lokalno skupnost k združevanju v dobrem: “Kot vsako leto smo se tudi letos  odločili, da se bomo še posebej potrudili in nekomu v stiski pomagali. Zbiramo sredstva za Anito Stopar, ki se je rodila s cerebralno paralizo. Potrebuje več terapij na teden, vse pa so plačljive (na terapijo je 35€) ker pa je za njeno družino to prevelik zalogaj smo zbrali na kup slovenske skupine, ter pripravili 3 ODLIČNE koncerte kjer bo vsak našel nekaj zase. Pripravili smo pa tudi dobrodelni bazar, ki boste lahko kupili dela lokalnih umetnikov.”

Inmate, sicer znani po svojem brezkompromisnem novem metalu z močno sporočilnostjo, so v ta namen skupaj s prostovoljci MC Velenja posneli sila simpatično video- povabilo:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cb5B8AkiCOg[/youtube]

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.