Overjam reggae festival – prve informacije

OverJam 2013

Overjam reggae festival začenja s predprodajo po zelo ugodnih cenah! Prvi Overjam reggae party je napovedan za četrtek, 28.11.2013 ob 22.uri v klubu Brooklyn v Ljubljani. Vstop je prost!

Na tiskovni konferenci Overjam reggae festivala v Tolminu se je na zadnji večer festivala potrdil in objavil datum festivala za prihodnje leto: 13.-16.8.2014.

Uspešen povratek v Tolmin:
Uspešen povratek reggae glasbe in kulture v Tolmin je tako upravičil svoj obstoj in še presegel pričakovanja organizatorjev ter verjetno tudi širše javnosti. Zato tudi napoved nove, 3. izvedbe festivala za prihodnje leto in možnost, da si najzvestejši privrženci reggae glasbe in Overjam reggae festivala pravočasno zagotovijo festivalske vstopnice po najbolj ugodnih cenah. Pričela se je predprodaja festivalskih vstopnic, ki bodo do 31.12.2013 na voljo po zelo ugodni in znižani ceni: 49€. Predprodaja bo potekala preko sistema Eventim.

Overjam party v Ljubljani:
Še pred samim vrhuncem, Overjam International reggae festivalom v Tolminu, se bo v Sloveniji, Italiji, Avstriji, Nemčiji in drugod po Evropi zvrstilo več zabav (partyjev) na temo in za promocijo festivala.
Prvi letošnji v Sloveniji je napovedan za četrtek, 28.11.2013 v klubu Brooklyn, na Nazorjevi 6 – Ploščad Ajdovščina, v Ljubljani. Vstop bo prost!

Za dobro vzdušje bodo s predvajanjem reggae glasbe poskrbele ekipe Overjam Crew, Tmintafari in Total Destruction. Pričnemo ob 22.uri, ne zamudite žrebanja za gratis vstopnice in možnosti nakupa vstopnic ali kompleta fan package po ugodnejši ceni.
FB dogodek .

Ugodne cene vstopnic in ekskluziven (limitiran) fan package:
Bodite pozorni. Na Overjam zabavah boste lahko kupili vstopnice po ugodnejših cenah (4 dni + kampiranje) za znižano ceno 45€ ali t.i. “fan package” za 55€ (4 dni + kampiranje + Overjam t-shirt special edition) v omejeni nakladi. Naj bo to vaše posebno prednovoletno darilo, kmalu na voljo za naročilo tudi na uradni spletni strani festivala: Overjam reggae festival . Na vsakem dogodku boste lahko kupili tudi srečko v višini 1€; zmagovalci bodo prejeli 2 vikend vstopnici za festival!

Overjam reggae festival v letu 2014:
Pri organizaciji in promociji festivala bodo tudi v bodoče moči združili italijansko društvo Overjam, slovenska agencija Kurz rock vibe d.o.o. ter avstrijska CiK – Cafe im Künstlerhaus, ki bodo poskrbeli za nepozabne festivalske počitnice ob reki. Namen festivala je postati pravo stičišče različnih kultur za širjenje solidarnosti in enakosti, ki od nekdaj zaznamujeta reggae glasbo. Na tak način bomo vnovič dokazali, da smo vsi združeni v različnosti.

V objemu narave, kulture in glasbe, predvsem tiste strastne v živo, se bomo povrnili v osrčje jamajškega roots reggaeja, ki je v današnjem času nekoliko zanemarjen zaradi prevlade čedalje bolj popularne digitalne glasbe. Glavni oder in stranski odri, na katerih bo odmeval roots, dub in dancehall, štiri dni sonca in dobre družbe ter pozitivnih vibracij v osrčju idilične narave, delavnice neprofitnih organizacij, prodajne stojnice, šport, zabava, odlična hrana in pijača, preplet ekologije in ozaveščenosti – vse to je recept za odličen reggae festival!

Bodi pristen in sproščen, pridi na OVERJAM!

Slogan 3. Overjam reggae festivala bo na temo sonca in bo objavljen v naslednjih medijskih sporočilih.

Nastopajoči kmalu! Spremljajte nas na uradnih socialnih omrežjih.

Vse informacije so na voljo na uradni spletni straniFB in TWITTERJU !
(tudi v slovenskem prevodu!).

Predprodaja vstopnic za OVERJAM REGGAE FESTIVALA preko sistema Eventim.

Do 31.12.2013 ponujena akcijska znižana cena vstopnic za 49€!

Dodatne informacije o predprodaji vstopnic so na voljo na elektronskem naslovu presale(a)overjamfestival.com .

Ne zamudite OVERJAM PREPARTY-jev, ki se bodo odvijali na različnih lokacijah v Sloveniji in na tujem. Če se želite festivala udeležiti kot prostovoljec, nam pišite na:info(a)overjamfestival.com (zadeva: prostovoljec).

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.