Kurzschluss: prvi PopUp klub v Sloveniji

Kurzschluss

Mestni detektor je zaznal neobičajen pojav, ki se je prejšnji teden pojavil na Facebooku ter v pičlih 48 urah ogrel skoraj 2.000 ljudi. Gre za KURZSCHLUSS, novo idejo o clubbingu, ki bo trajala prekratko, da bi se je obiskovalci naveličali in dovolj dolgo, da si jo bodo vsi zapomnili. Novo-drugačno-urbano nočno dogajanje, ki ga Black Pony in Futuristični Marketing pripravljata v letošnjem decembru bo ponudilo svež koncept PopUp kluba pri nas.

Več dogodkov

Snovalci priljubljenih Red Party-jev in dobrodelnega Žura z razlogom, ki so v Sloveniji gostili najbolj zveneča imena didžejev svetovnega formata in skupaj zabavali že več kot 85.000 glavo množico, so prilagodili koncept zabavnih dogodkov in kot prvi na slovenskem trgu ponudili svež in povsem nov pristop v svetu clubbinga.

Letošnji veseli party december ne bo en sam veliki dogodek, ampak več njih. Bo serija najboljših zabav v mestu, z omejenim rokom trajanja in z najbolj dovršenim scenskim in glasbenim programom, ki ga trenutno v Sloveniji lahko ponudi samo Kurzschluss.

Udarno, z omejenim rokom trajanja

Kurzschluss bo predstavljal koncept kluba – serije vrhunskih instant zabav, ki se bodo pojavljale dvakrat letno, vsakič na novi lokaciji. In njihova glavna značilnost? Zabave bodo neponovljive, žanrsko pestre, inovativne ter scensko dovršene. In trajale bodo samo 14 dni. V letošnji ediciji bo Kurzschluss gostil le do 15 vrhunskih in žanrsko raznolikih dogodkov, ki bodo namenjeni široki skupini clubberjev s profiliranim okusom.

Kako in kje bodo potekale zabave?

Kurzschluss, urbani PopUp clubbing bo v kratkem časovnem obdobju ponudil več kot 10 dogodkov s pestrim glasbenim in plesnim programom z večeri elektronske, hiphop in druge urbane mešanice funky ritmov, ne bo pa manjkalo niti vodilnih imen iz sveta elektronske glasbe, ter svežih newcomerjev, ki trenutno v svetu že pobirajo najbolj prestižne glasbene nagrade. Scenografsko dovršena lokacija v prestolnici bo dostopna širši, zabave željni množici, ki stremi po novostih in inovativnih pristopih v svetu zabave ter ne mara rutinskega nočnega življenja.

Organizatorji bodo tako med 13. decembrom in 3. januarjem opremili in scensko nadgradili prostore na sedaj še nerazriti lokaciji v centru Ljubljane. Novo prizorišče bo postalo središče urbanega nočnega dogajanja, Kurzschluss pa se bo že takoj po otvoritveni zabavi dodobra vtisnil na party zemljevid slovenske prestolnice.

Za več informacij obiščite spletno stran Kurzschluss, že kaj kmalu pa vam bomo razkrili podrobnejši program in imena nastopajočih.

Kurzschluss bo najbolj vroča točka scensko dovršenega urbanega nočnega dogajanja v letošnji božično-novoletni sezoni. Naspite se vnaprej.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.