Velenjski metalci Inmate prodorni v tujini

INMATE (foto:Tilyen Mucik)

INMATE kljub intenzivnem snemanju svojega drugega studijskega albuma ne mirujejo. Konec novembra, natančneje 22. 11., se ponovno odpravljajo v Nemčijo, kjer bodo nastopili kot predskupina svetovno znanim ameriškim legendam HATEBREED na koncertu v Schwäbisch Hallu. Hatebreed, skupina, ki se je zapisala v srca metal fanov predvsem po svoji neverjetni koncertni energiji, je trenutno eden najpopularnejših in najprepoznavnejših bandov na metal sceni. Temu pritrjuje tudi dejstvo, da je bil koncert predčasno razprodan že pred dnevi. INMATE si tako ponovno obetajo odličen nastop pred zmeraj hvaležno nemško publiko, ki jih s svojim odzivom vedno sprejme za svoje.

V Sloveniji bomo INMATE lahko doživeli decembra, 20.12.2013, kjer bodo del dobrodelnega koncerta. Na odru kluba eMCe plac Velenje jim bodo delali družbo tudi Zmelkoow, Noctiferia in Entheogen.

INMATE je neustavljiva rušilna moč motorja iz Velenja, ki se ne boji premikati meja. Grobe kitare Aleša Krofliča in Andreja Bezjaka, udarna ritem sekcija basista Žige Rezarja in bobnarja Jureta Grudnika ter močan in karizmatičen vokal Roka Miklavžine, zaznamujejo moderen new age metal bend. Lansko leto izdani prvenec Free at last, razvijanje lastne glasbene identitete, ustvarjalnost in trdo delo so že opazili tuji organizatorji in promotorji. Trenutno snemajo že drugi album.

Podrobnejši opis skupine s seznamom vseh odigranih koncertov, posnetki s prvenca Free at last, videospoti ter video posnetki z nastopov se nahajajo na uradnih straneh skupine INMATE: www.inmate-band.com | www.facebook.com/inmateband | www.myspace.com/inmatemetal

www.youtube.com/user/inmateloud | twitter.com/inmatemetal | www.reverbnation.com/inmatemetal |www.graviton-musicservices.com/

Nanovejši, aktualni videospot Overcome 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=smSrrhm8GtI[/youtube]

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.