Fantje iz EightBomb predstavljajo single Serenade

EightBomb

Domača rockabilly zasedba EightBomb predstavlja single iz nove plošče Daytona Dynamite, skladbo Serenade. Pričujoča skladba je ena od bolj romantičnih skladb na novem albumu, ki je kot drugi studijski album izšel pri založbi Street13.

Kot se za serenado spodobi, je pesem posvečena večno opevani temi ljubezni. Fantje so  združili ritme rock’n’rolla, dodali šcepec romantike ter tako ustvarili zanimivo zvočno fuzijo. Vse tiste romantične duše bo po duši pobožal glas Nine Cat, ki v duetu z Juretom, doda piko na i celotni zvočni podobi Serenade. Rdeča nit zgodbe v videospotu je ljubezen med dekletom in fantom, a ker sta oba v zvezi z drugim, lahko le hrepenita drug po drugem. Ker pa je hrepenenje tako močno,  vidimo, kaj vse sta pripravljena narediti za skupno prihodnost. Ali je to resničnost ali sanje, pa presodite sami …

Za pesem zasedba pravi: Melodično in izvedbeno se odlično zlije z ostalimi skladbami na albumu. Čeprav je na trenutke otožna, je pesem kljub temu optimistična. Dodana vrednost pa je zagotovo Nina, ki s svojim vokalom in načinom petja naredi skladbo mistično.

Fantje iz trenutne zasedbe so svojo skupno pot začeli sredi leta 2007, ko so združili moči treh predhodnih rockabilly zasedb. S svojo energijo, navdušenjem in predanostjo glasbi, so kmalu postali vidnejša rockabilly/psychobilly oz. rock`n`roll skupina v Sloveniji. Dokaz za to so številni koncerti po različnih klubih in festivalih tako doma kot v tujini.

Povezani članki:

Značke: