Danes se otvarja nova sezona Kadilnice Of Death

Dihurčkova Kadilnica Of Death v Orto baru se danes znova odpira, otvorili jo bodo tehnični death metalci Mephistophelian, temačneži Nephrolith in sci-fi thrasherji Teleport!

Tako kot lani vam tudi letos na prvi oktobrski četrtek Dirty Skunks ponujata brezplačen koncert in odlično metal žurko s tremi domačimi bendi. Pred in po koncertu, ki se bo odvil v zgornjem nadstropju lokala, ste seveda vabljeni na žuranje in druženje v Kadilnici Of Death, kjer bo metal glasba po izboru DJ Ropea donela iz zvočnikov vse do 5. ure zjutraj, po koncertu pa vas tam čaka tudi welcome drink v obliki pollitrskega točenega piva.
Na šanku Kadilnice so vsak četrtek na voljo tudi članske izkaznice za novo sezono, ki vam za ceno 13 EUR garantirajo brezplačne vstopnice za vse koncerte v okviru KOD do konca sezone 2013/2014. Teh bo, tako kot prejšnjo sezono, vsaj 10!

 Kadilnica Of Death pod okriljem Dirty Skunks je serija metal večerov, ki se odvijajo vsak četrtek od 21. ure dalje v Orto Baru. Pričakujete lahko veliko raznolike metal glasbe z različnimi DJ-i in tematskimi večeri, seveda pa sprejemajo tudi glasbene želje. Zagotovo vas bodo razveselile tudi akcijske cene pijač, biljarda in namiznega nogometa, približno enkrat mesečno pa bodo v okviru metal večera priredili tudi koncert domačega metal benda s simbolično vstopnino.

Povezani članki:

Značke: