Paragoria vabi na koncert ob izidu albuma Decomposition Of Mind

Paragoria- Decomposition Of Mind

Koncet skupine Paragoria ob izidu albuma DECOMPOSITION OF MIND bo 21. septembra 2013 na idilični lokaciji v Zgornji Savinjski dolini, z možnostjo kampiranja, pokušino našega doma varjenega pira, paintball-a…  Koncert bo na prostem brez vstopnine.

Paragoria je glasbena skupina, ki je nadaljevala pot band-a The Scourge. Zvrstno je njihova glasba definirana kot death/thrash/groove metal. Prvi demo cd From the Ashes je izšel avgusta leta 2009, tik pred nastopom skupine na Paranoid OpenAir festivalu v Ljubečni pri Celju. Prvemu večjemu festivalu je nato sledilo leto nastopanja po slovenskih večjih in manjših odrih.

Leta 2011 se je skupina preimenovala, na bobnih je mesto Blaža Prusnika zamenjal Matija Kadliček. Trenutna postava skupine: Matjaž Parfant: vokal, kitara / Jernej Štorgelj: vokal, bas / Primož Brezovnik: kitara / Matija Kadliček: bobni. Band se je prav tako zvrstno prestrukturiral, svoje nove avtorske komade in glasbo pa prvič predstavil meseca julija na festivalu Metalcamp.

Mesec kasneje je skupina nastopila na festivalu Metal Mania OA v Komnu. Leta 2012 je Paragoria delala na postavitvi lastnega studia ter snemanju novega albuma, ki  bo luč sveta dokončno ugledal meseca septembra 2013. Album bo izšel pri založbi On-Parole.

Nastopajoči:

PARAGORIA
http://www.paragoria.com/

ENDEAVOURED
https://www.facebook.com/endeavoured

MEPHISTOPHELIAN
https://www.facebook.com/mephistophelianSLO?fref=ts

PENITENZIAGITE
https://www.facebook.com/pages/Penitenziagite/75522532285?fref=ts
http://www.penitenziagite.net/

ENTHEOGEN
https://www.facebook.com/pages/Entheogen/70202543407?fref=ts
http://www.entheogen.si/
http://www.youtube.com/user/3nth30g3n?feature=watch

Povezani članki:

Značke: