Na skrivnostni zabavi bo nastopila starleta Niki Belucci

Niki Belucci

Zagotovo ste na družabnem omrežju že zasledili gibanje Access D Secret, ki ustvarja zgodbo ekskluzivnih dogodkov pod taktirko Miss J. Misteriozna dama je datum snidenja že razkrila: prestolnica bo zažarela v oranžnih barvah v četrtek, 26. septembra. Lokacija zabave do zadnjega ostaja skrbno varovana skrivnost, znano pa je da se bo plesalo dolgo v noč na priljubljene house melodije za katere bo skrbela lepotica Niki Belucci.

Didžejka, ki prihaja iz sosednje Madžarske, je prava paša za ušesa in oči, s svojim šarmantnim, seksi in energičnim nastopom pa je že očarala večino osrednjih svetovnih klubov in bila v preteklosti tudi rezidentka v odmevnem španskem klubu Amnesia na Ibizi. Poleg divjih house ritmov Niki slovi tudi po tem, da na nekaterih nastopih vrti zgoraj brez in tako še dodatno ogreje plešočo množico. Ali se bo slekla tudi za slovensko izbrano občinstvo še ni znano, znano pa je, da bo na težko pričakovani zabavi letošnje jeseni zagotovo vroče.

Access D Secret je sveža nadgradnja priljubljenih oranžnih zabav, ki se jih že več let zapored z veseljem udeležujejo številni slovenski estradniki. Tokrat se bodo vrata v svet misterija odprla tudi širši, zabave željni javnosti, ki je uspela razvozlati namige Miss J v njenih senzualnih video napovednikih.  Ste med srečnimi povabljenci tudi vi?

VIDEO: https://www.facebook.com/photo.php?v=1419827604902934&set=vb.1406675952884766&type=3&theater

Vstopite v svet skrivnosti, Access D Secret, shhh… a ne povejte nikomur.

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.