Misteriozna zabava zavita v oranžne tančice- Access D Secret

Access D Secret

Na popularnem družbenem omrežju je v zadnjih dneh s pomočjo senzualnih filmčkov zaživela skrivnostna Miss J, ki nagovarja novo party generacijo, naj se ji pridruži na nepozabnem popotovanju k vrhuncu noči. Gre za gibanje Access D Secret, ki za letošnjo jesen obljublja prav poseben dogodek, o katerem se bo še dolgo govorilo.

Koncept je tako skrivnosten, da je za enkrat razkrit le datum – zabava se bo zgodila v četrtek, 26. septembra, večer pa bo utripal v ritmih lahkotnega housa in party src. Uspeli smo izvedeti tudi, da se vsi ljubitelji vrhunskih zabav za vabilo na srečanje z Miss J lahko potegujejo preko Facebook strani Access D Secret, kjer se vsak dan odkrivajo nove informacije in namigi o tem, kaj se bo pravzaprav zgodilo in, na kakšen način se lahko pridružiš skrivnostni lepotici. Največ povedo filmčki iz življenja Miss J, preko katerih nam razkriva svoje poslanstvo in načine, kako ga bo uresničila. Kaj kmalu pa bo jasno tudi, kaj je pravzaprav potrebno storiti, da se ti bodo vrata v svet skrivnosti odprla.

Access D Secret je sveža nadgradnja priljubljenih oranžnih zabav, ki se jih že več let zapored z največjim veseljem udeležujejo številni slovenski estradniki. Zabave slove po vselej zanimivih in inovativnih lokacijah, ki jih organizatorji skrbno izberejo, odlični glasbeni kulisi izpod prstov priznanih svetovnih DJ-jev in številnih presenečenjih, ki so jih deležni obiskovalci. Izredna priljubljenost zabav je v preteklosti botrovala k velikemu povpraševanju, vstop v svet oranžnih radosti pa je bil zmeraj omejen le na povabljene.

Letošnjo jesen se zabave vračajo v še bolj skrivnostnem duhu, a kljub temu odpirajo svoja vrata v svet misterija tudi širši, zabave željni javnosti. In kako do svoje vstopnice v svet oranžnega bleska? Pridružite se gostiteljici zabave Miss J na priljubljenem socialnem omrežju, kjer lahko skozi senzualne video napovednike postopoma odkrivate namige o vsebini in lokaciji zabave ter se potegujete za svoj vstop v svet skrivnosti.

Pridruži se Miss J in Access D Secret, a ne pozabi: Shhh, ne povej nikomur.

 

 

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.