Domači predskupini na koncertu Manu Chao

Manu Chao

Le še dva dneva nas ločita do najbolj energičnega pop-rock koncerta letošnje jeseni. Manu Chao in njegova spremljevalna skupina La Ventura sta ponovno dvignila na noge vso Slovenijo in ob premajhni dvorani se je organizator že pred časom odločil koncert uporniško-romantičnega trubadurja z velikim srcem preseliti pod zvezde, na glasbeno še nedotaknjeno prizorišče pred ljubljansko Cvetličarno. Med koncertom se bodo na odru predstavile tudi nekatere domače nevladne organizacije, izkupiček od prodaje koncertnih spominkov pa bo v celoti doniran eni od dobrodelnih organizacij.

HEX in RED FIVE POINT STAR

Za  predskupino na koncertu so se  potegovali tudi največji domači bendi, se je organizator v sodelovanju z Manujevim menedžmentom odločil, da bosta koncert enega najbolj družbeno dejavnih sodobnih glasbenikov ogreli dve slovenski skupini. Skupina Red Five Point Star prazuje letos 15-letnico svojega delovanja, za seboj pa ima že lepo kilometrino, tudi po tujini, v njihovi glasbi pa se mešajo ska, swing, rockabilly, moderni jazz, kubanski ritmi in brazilska glasba z velikim odmerkom punk-rocka. Hex po drugi strani sodi med mlajše domače bende, ki jim težko najdemo kaj podobnega v širši regiji. Njihov zvok je mešanica elektronike, rapa, metala in punka, z odmerki drum & bassa, dubstepa in breakbeata, sodijo med najhitreje vzpenjajoče se bende v regiji, odre pa so si že delili s Prodigyji, Skrillexom in Pendulumom.

NA KONCERT Z VLAKOM – VELIKO CENEJE!

Vstopnice po ceni 25 eur lahko do zapolnitve kapacitete prireditveega prostora kupite na vseh prodajnih mestih mreže Eventim: Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, trafike 3Dva idr. Če se boste na koncert pripeljali iz drugih krajev, pa ne prezrite tudi posebne akcije, ki so jo za ljubitelje dobre glasbe oblikovali pri Slovenskih železnicah. Ob nakupu vstopnice v Info centrih Slovenskih železnic na železniških postajah v Ljubljani, Celju in Mariboru, boste prejeli še kupon za 50% popust na potovanje z vlakom po Sloveniji. Popust velja za 2 osebi, za povratna potovanja z vsemi vlaki Slovenskih železnic na dan koncerta in dan po njem.

 

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.