Coverlover in Mike Vale na otvoritvi nove sezone kluba Cirkus

SeasonOpening

Nova sezona zabav v klubu Cirkus se zaradi športnega razvrata (v času Eurobasketa se v Cirkusu žura 7 noči na teden) letos začenja malce kasneje, kot običajno. Jesen v vročem zbirališču zabave željnih nočnih ptičev v prestolnici se tako začne zadnji septemberski vikend, že takoj pa boste deležni dveh vročih novosti:

Petek 27/9: Dream with MIKE VALE – ekskluzivno v Sloveniji

Naš nabolj vroči house DJ in producent odpira v Cirkusu svojo prvo in hkrati tudi ekskluzivno slovensko klubsko rezidenco Dream. Mednarodno vse bolj uveljavljeni mojster, ki redno nastopa v klubih, kot so ibiški Space, londonski Ministry of Sound in miamijski Bamboo, in na katerega prisegata tako Roger Sanchez kot DJ Umek, se bo odslej na domači grudi klubsko razdajal le v Cirkusu. Mike je po seriji uspešnih izdaj v začetku leta prejel Beatportov laskavi naziv “Artist to watch”, med Zimsko glasbeno konferenco v Miamiju v eni sami noči nastopil na kar treh žurih, po križarjenju od Kanade do Japonske pa je za njim tudi dobra ibiška sezona. Letos je že uspešno remiksal Deadmau5ovo izdajo “1981”, od njegovih avtorskih skladb pa zbuja največ pozornosti “Don’t Give a Damn” s pevko Stello Mercury pri založbi Stealth, za katero bodo v začetku jeseni v Los Angelesu posneli tudi video. S tem pa sodelovanja med grammyjevcem in mladim Štajercem še ne bo konec, saj sta skupaj ustvarila tudi eno od skladb za prihajajoči album Rogerja Sancheza.

Sobota, 28/9: Just James with COVERLOVER live! – ekskluzivno v Ljubljani

Po uspešnem pomladnem testiranju terena je Cirkus za svojo ljubljansko rezidenco izbrala tudi skupina CoverLover. Bend samih prekaljenih glasbenikov, ki si je, tudi ob ustvarjanju avtorske glasbe, v kratkem času priigrali status najboljše domače pop-rock skupine za žur, odlikujeta odličen odrski nastop in vhunske žive izvedbe hitov pop in rock zvezdnikov, kot so Kings Of Leon, Foo Fighters, Mando Diao, Lenny Kravitz, Bruno Mars, U2, Prince, Blur, David Guetta, Kinks, Lady Gaga in Rihanna. Ekipa legendarnega šankrockerja in lovca na talente iz X-factorja, Aleša Uranjeka, bo v novi sezoni glavni steber koncertnega programa v Cirkusu, ki bo še naprej stregel tudi s promocijskimi špili ob izidu novih projektov vodilnih domačih ustvarjalcev urbane godbe.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.