Prisluh™: Soulfly – Bloodshed

Brazilci Soulfly predstavljajo svež komad Bloodshed, ki se bo nahajal na novi, deveti plošči Savages (izid 4. oktober). Na albumu je prejšnjega bobnarja (David Kinkade) zamenjal  Zyon Cavalera.

Max Cavalera o komadu: “The song is about the absurdity of the human condition in territories plagued by bloodshed all over the world. Not just recent events like Iraq, but also historical conflicts such as the U.S. Civil War, World Wars I and II, etc.

Seznam komadov:
1. “Bloodshed” (Featuring Igor Cavalera)
2. “Cannibal Holocaust”
3. “Fallen” (Featuring Jamie Hanks)
4. “Ayatollah Of Rock ‘N’ Rolla” (Featuring Neil Fallon)
5. “Master Of Savagery”
6. “Spiral”
7. “This Is Violence”
8. “K.C.S.” (Featuring Mitch Harris)
9. “El Comegente”
10. “Soulfliktion”
11. “Fuck Reality” (Digipak bonus track)
12. “Soulfly IX” (Digipak bonus track)

Studio trailer #1:
Studio trailer #2:

Povezani članki: