Fates Warning ponovno v Ljubljani!

Fates Warning

V Slovenijo se znova vračajo progresivci Fates Warning in sicer 15. oktobra v Orto bar.

Zasedba trenutno dela na novem albumu Darkness In A Different Light, ki bo izšel 27. septembra pri InsideOut Music.

Darkness In A Different Light je tako prvi album v sijoči zasedbi, ki dandanes predstavlja Fates Warning. Za mikrofonom seveda še vedno impresionira Ray Adler, kitarsko delo opravljata mojstra Jim Matheos in Frank Aresti, ritem sekcijo pa sestavljata Joey Vera in Bobby Jarzombek. Brez prvega že tri desetletja ne morejo Armored Saint, v devetdesetih se je poizkusil s solo albumom in kasneje suvereno sodeloval z Johnom Archom. Reference zadnjega prišleka v Fates Warning, Bobbya Jarzombeka pa tako ali tako že poznate. Mož je z Riot posnel kar nekaj albumov, sodeloval z metal bogom Robom Halfordom, prosti čas preživljal s Sebastianom Bachom, medtem pa se celo destletje izživljal v Spastic Ink.

Fates Warning frontman Ray Adler novi album opiše kot dvoletno trdo delo celotne zasedbe in nadaljuje: »Verjamem, da je trenutna zasedba Fates Warning najboljša do sedaj in mislim, da smo to dokazali na pričujočem albumu. Od našega zadnjega studijskega izdelka je minilo skoraj devet let in ponosen sem na to kar smo dosegli.«

Fates Warning z novim albumom ponovno prihajajo v Ljubljano. Tudi tokrat bodo nastopili v intimnem ozračju Orto kluba, a njihov tokratni obisk je prva priložnost, da v živo preverite, kaj so možje spisali za Darkness In A Different Light.

Zasedba, ki je odigrala neizbrisljivo vlogo pri utemeljitvi progresivnega metala ponovno prihaja v klub čisto blizu vas. Ne izpustite priložnosti doživeti Fates Warning na klubskem nastopu, zato si svojo vstopnico zagotovite čimprej.

FATES WARNING Line-Up:
Ray Alder – vokal
Jim Matheos – kitara
Joey Vera – bas
Bobby Jarzombek – bobni
Frank Aresti – kitara

Več informacij na Facebook strani.

Povezani članki:

Značke: