Začetek avgusta je rezerviran za festival Terraneo

Terraneo 2013

Festival Terraneo se bo letos odvijal med 7. in 9. avgustom v neposredni bližini Šibenika :: Med nastopajočimi tudi The Prodigy, Wu-Tang Clan in My Bloody Valentine ::  Letos gre na Terraneo tudi Kino Šiška :: Red Bull Music Academy:: Posebna cena vstopnice do 15. julija

Tretja edicija festivala Terraneo bo nadaljevala po poti že ustaljenih smernic šibeniškega festivala. Festival je do sedaj obiskalo že več kot 50 000 oblikovalcev, na odru pa se je zvrstilo nekaj več kot 220 domačih in tujih gostov.

Novost letošnjega festivala je Terraneo Beach, ki se skriva v morski vojašnici Minerska. Tam bo poseben DJ program, delavnice, predavanja ter popolno mesto za kopanje in zabavo.

Letošnji program ponuja:

The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Gang of Four, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Mayales, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, SevdahBABY, My Buddy Moose, Vlasta Popić, Krankšvester, Pešes, Svi na Pod, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, Chew the Fat! Croatia in Icarus Down.

Kino Šiška gre na Terraneo!

Na letošnjem Terraneu bo prvič vzpostavljen tudi posebni oder  “Kino Šiška stage”, kjer bo vzporedno z glavnim programom potekal tudi program koncertov aktualnih slovenskih izvajalcev po izboru in v produkciji Kina Šiška.

Kino Šiška gre torej letos na Terraneo in s seboj pelje naslednje izvajalce:

Red Bull Music Academy prihaja na Terraneo

Red Bull Music Academy je svetovna potujoča serija glasbenih delavnic in festivalov, ter osnovna platforma za tiste, ki s svojim talentom pomagajo graditi glasbeno sceno.

Na odru Red Bull Music Academy bodo na festivalu Terraneo nastopili:

Norman Jay (gbr)
Dj Spinn & Dj Rashad (usa)
Jesse Boykins III (usa)
Tokimonsta (usa)
Rustam Ospanoff (kaz)
MayaVanya (nzl)
Kyodai (esp)
Mad Mats (swe)
Eddy Ramich (hrv)
Davor O (hrv)
Audio InFunktion (bih)
Maja Milich (hrv)
Jan Kincl (hrv)

Več informacij o Red Bull Music Academy lahko najdete na naslednjih povezavah:

VSTOPNICE:

Akcija 3-2-1:

Do 15. julija je aktualna prav posebna cena vstopnice. Ob nakupu treh  festivalskih vstopnic, organizatorji podarijo dve 2 vstopnici za kamp in še eno festivalsko vstopnico.

Trenutna cena festivalske vstopnice je 70 EUR, za kampiranje pa boste ošteli 30 EUR.

V prodaji je tudi omejen paket dnevnih vstopnic, ki stanejo 30 EUR. Vstopnice lahko kupite na spletni strani eventim.si.

KAMPIRANJE:

Festivalski kamp bo odprt med 6. in 10. avgustom.

Več informacij na www.terraneofestival.com

 

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.