Rdeče gibanje ob zaključku šole preplavlja Ljubljano!

Red Summer Party- prizorišče

Red Summer Party- prizorišče

Rdeča vročica ob zaključku šolskega leta se nezadržno približuje in z odštevanjem dni temperatura temu primerno narašča. V petek, 21. junija, se v Slovenijo vrača gigant plesne glasbe osrednji član priznane Swedish House Mafie – Axwell. Za mešalno mizo se mu bodo pridružili še italijanski ljubljenci Davida Guette Daddy’s Groove, trance virtuozi Ørjan Nilsen in duo Aly&Fila ter priznani domači ekipi Vanillaz in Sharkastique tunes. Veliki open air dogodek na kultnem Bežigrajskem stadionu obeta pestro dnevno dogajanje, bogato scenografijo in številne atrakcije, ki bodo že petič zapored upravičile sloves rdečih zabav kot najbolj norih elektronskih zabav v Sloveniji, tokrat ob zaključku šolskega leta.

Veliki open-air party za popolno slovo šolskim klopem

Black Pony izpolnjuje obljubo o ponovitvi rdečega poletnega spektakla, tokrat v nadgrajeni in podaljšani festivalski izvedbi na prostem. Kultni Bežigrajski stadion se bo v petek, 21. junija, prelevil v pravo urbano središče sredi Ljubljane, ki bo ponujalo bogate dnevne aktivnosti in zanimive aktivacije, zaradi katerih se bo splačalo priti na zabavo že čez dan. V zasnovo prizorišča se vključuje elemente prostorsko razgibanih detajlov: rdeča bo še vedno krovna barva popolne »party« izkušnje, samo prizorišče pa bo opremljeno s simulacijami urbanega vzdušja. Tako bo na stadionu obiskovalce razvajala in hladila mestna plaža, dinamično glasbeno dogajanje pa bodo popestrile še zabavne lunapark atrakcije, bodypainting, plesni artisti in polno ostalih drobnih pozornosti za obiskovalce – vse v duhu nepozabne poletne izkušnje. Na posebej ugodno žurersko počutje bodo vplivale tudi ugodne cene pijač in odlična glasbena poslastica, ki nam jo bodo servirali priznani domači in tuji virtuozi elektronske glasbene scene.

Razkrita imena nastopajočih: Axwell, Daddy’s Groove, Ørjan Nilsen, Aly&Fila, Vanillaz, Sharkastique Tunes

Osrednje ime letošnje rdeče zabave je brez dvoma Axwell, ki je postavil standarde v plesni glasbi in ustvaril številne svetovne hite ter bil v zadnjih dveh letih za grammyja nominiran kar dvakrat. Vodilni član Swedish House Mafie, odmevne trojice DJ-jev, ki je podrla številne rekorde, nam bo ob začetku poletja serviral svežo porcijo plesnih bitov in tako bo Red Summer Party, skupaj z obiskovalci, odprl nov trend v plesni glasbi. Za zadovoljstvo privržencev trance melodij bodo poskrbeli priljubljeni trance virtuozi. Množico bo tako plesala na ritme evforičnega dua Aly & Fila, egipčanske senzacije, ki se zelo hitro vzpenja na lestvici DJ Mag. Dvojec slovi po značilnem pozitivnem in lahkotnem zvoku, ki ga poznavalci primerjajo z imeni svetovnega kova kot so Armin Van Buuren, Paul Van Dyk in Ferry Corsten. Drugo trance ime je neustavljivi Ørjan Nilsen, ki odločno osvaja največje svetovne metropole. Norveški producent in DJ zelo rad eksperimentira, v svojih setih pa raziskuje temnejše in trše zvoke. Njegovi remiksi navdušujejo imena kot so Armin van Buuren, Ferry Corsten, Markus Schulz, Above & Beyond, Cosmic Gate in mnoge druge svetovno znane didžeje. Nikakor pa ne gre prezreti tudi ljubljencev Davida Guette, Daddy’s Groove, ki bodo poskrbeli, da bo mera house ritmov polna. Italijanska trojica je sodelovala z veliko znanimi imeni in naredili izvrstne remixe zvenečih imen popularne glasbe kot so Kylie Minogue, Whitney Houston, James Blunt, Skunk Anansie, David Guetta, Usher & Ludacris, Enrique Iglesias, The Wanted, Ingrosso, Angello & Laidback Luke, Louie Vega, The Shapeshifters, Quentin Harris in Sandy Rivera. Uspešno so sodelovali tudi z Axwellom, morda pa bodo tudi tokrat pripravili kakšen skupen nastop posebej za slovenske oboževalce. Domače barve bodo zastopali Vanillaz in ekipa Sharkastique Tunes, ki bodo poskrbeli, da bodo telesa obiskovalcev primero ogreta še pred nastopom velikih zvezd elektronske glasbe.

Rdeče gibanje bo zavzelo Ljubljano

Rdeča norija se bo začela že v popoldanskih urah, natančneje ob 17. uri, pod milim nebom in končala pod zvezdami. Po dogajanju na prostem pa se zabava ne bo zaključila. Rdeče gibanje bo preplavilo celotno Ljubljano, saj bodo noč organizatorji podaljšali z after party-ji v priljubljenih ljubljanskih klubih, kjer se bo plesalo do jutra. Izbrane lokacije bodo v kratkem objavljene na uradni Facebook strani Red Party, razkrivamo pa, da bodo tematsko obarvane glede na glasbeni okus. Letošnji poletni spektakel bo tako presegel ustaljene časovne okvire in zagotovil najdaljšo rdečo zabavo doslej.

Vstopnice v redni prodaji

Cene vstopnic se gibljejo od 19 evrov za »early entry« vstopnico, pri kateri je vstop na prizorišče potreben do 19. ure, 25 evrov za parter in 43 evrov za VIP izkušnjo, na voljo pa so na www.eventim.si in vseh prodajnih mestih Eventima. Več informacij? www.redparty.eu.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: