Hideout že tretjič na Zrćah

Hideout

Letos se ponovno vrača angleška karavana v prečudovit zaliv na otoku Pag, kjer se nahajajo sedaj že legendarne Zrće. Organizatorji tudi tokrat pripravljajo nepozabno doživetje.

Hideout se je v samo dveh letih prelevil v enega najbolj prepoznavnih techno, electro, drumm’n’ bass in dubstep festivalov v Evropi. Gostil je imena kot so Skrillex, Ricardo Villalobos, Chase & Status, Sub Focus, Erol Alkan, High Contrast, Shy Fx, Andy C, Sub Focus, Four Tet, Caribou, Erol Alkan, Maceo Plex, Tiga, Simian Mobile Disco, SBSTRKT in  Nina Kravitz so lani gostovala v Zrćah, še leto poprej pa so kraljevali na odrih Sven Väth, Eric Prydz, Annie Mac, Marco Carola, Pendulum, Sub Focus, Erol Alkan, 2ManyDJs in  Crookers. Da pa ne bi ostali samo v preteklosti so organizatorji za letos poskrbeli z naslednjim line-upom:

CHASE & STATUS DJ SET

FOUR TET DJ SET

JAMIE JONES

JULIO BASHMORE

LOCO DICE

MARCO CAROLA

MODESELEKTOR

RUDIMENTAL DJ SET

SBTRKT DJ SET

SETH TROXLER

SKREAM & BENGA

PENDULUM

NETSKY

CAMO&KROOKED

BEN UFO

DIXON

FRICTION

PEARSON SOUND

in mnogi drugi.

Takšen line up je odličen razlog, da se v začetku julija (3. – 5. 7. 2013) podate na otok Pag, saj vas tam čaka nepozaben odklop v družbi izbranih izvajalcev, ki bodo zagotovo ponovno pokazali, da lahko »raztrgajo« hrvaške Zrće.

Vstopnina: 50 EUR

Več informacij o festivalu:

http://www.hideoutfestival.com/

https://www.facebook.com/hideoutfestival

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.