Exumer odpovedali nastop na Metaldays 2013

Hammercult

EXUMER so žal odpovedali nastop na METALDAYS 2013. Razlog je logistika. Da ne boste prikrajšani za eno skupino, bodo namesto njih nastopili izrajelski thrash norci HAMMERCULT. Spodaj lahko preberete uradno izjavo, ki so jo podali EXUMER:
»Zelo nam je žal, vendar moramo zaradi težav z našim urnikom odpovedati nastop na letošnjem Metaldays festivalu, saj je nemogoče, da pripotujemo v Slovenijo. Ravno toliko kot naši fani smo tudi mi razočarani in žalostni, da moramo izpustiti ta neverjeten dogodek. Vendar obljubljamo, da bomo nastopili v Sloveniji v prihodnje. Odločitve o odpovedi nastopa nismo sprejeli zlahka, zato bi radi našim fanom zagotovili, da smo pred tem izčrpali vse možnosti.«

Iz obljubljene dežele prihajajo HAMMERCULT. Četverica iz Tel Aviva je prisega na silovit ekstremen thrash metal odigran z umazanim pankovskim pristopom. S svojimi intenzivnimi nastopi so si v zelo kratkem času pridobili zvesto občistvo, kateremu dostavljajo hreščeče rife in divje vokale. Pustite, da prepričajo še vas. Nikar jih ne zamudite na METALDAYS 2013!

Od zdaj naprej lahko na www.ticket4you.org  kupite tudi  E-vstopnice, ki omogočajo, da prihranite pri stroških pošiljanja. Pri nakupu preprosto izberite možnost E-TICKET in plačajte s kreditno kartico. Takoj poste na svoj mail prejeli vstopnico, ki jo preprosto sprintate in vzamete s seboj na festival. Če bi še zmeraj radi dobro staro tiskano vstopnico, si jo pa lahko še zmeraj naročite.
Se vidimo v Tolminu!

Povezani članki:

Značke: