Disclosure s prvencem Settle

Disclosure

Pesem za pesmijo, singel za singlom – londonski duo Disclosure je več mesecev postopno razkrival svoj težko pričakovani debitantski album “Settle”, ki so ga mnogi razglasili za najboljši album leta 2013. V Veliki Britaniji se je že povzpel na prvo mesto najbolje prodajanih albumov na iTunes!

4* Q ‘the dancefloor sound of 2013’ 

Time Out ‘destined to be the sound of the summer’ 

NME ‘Disclosuremania is clearly about to sweep the nation.’ 

5* ZOO ‘one mighty fine debut that deserves to be played on repeat’ 

Shortlist ‘This belting debut album delivers on the hype’

 Grazia ‘contender for British dance album of the year.’ 

Sunday Times Culture ‘their album WILL soundtrack the summer.’

 

Britanski elektro dvojec je svoj prvenec napovedal s singlom “Latch” ft. Sam Smith. Soul-garage zvok debitantskega singla je osvojil množice – zgolj v Veliki Britaniji so ga prodali v 200.000 primerkih! Sledilo je inovativno sodelovanje z duom AlunaGeorge in singel “White Noise”, s katerim so se povzpeli na drugo mesto britanske lestvice najbolje prodajanih singlov, ogrevanje za izid prvenca pa sta Disclosure zaključila s singlom “You & Me”, v katerem gosti Eliza Doolittle.

Luč dneva je zdaj končno ugledal album “Settle”, ki prinaša 14 pesmi. Poleg že omenjenih boste na albumu med drugim našli “Confess to Me”, kjer se je britanskemu dvojcu pridružila Jessie Ware, “Defeated No More” s frontmanom skupine Friendly Fires, Edom Mcfarlaneom, in “January” z Jamiejem Woonom. Ob izidu albuma je duo Disclosure predstavil tudi uradni videospot za pesem “When A Fire Starts To Burn”, ki je (po Intru) prva skladba na albumu:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4nsKDJlpUbA[/youtube]

 

Povezani članki:

Značke: ,