Snoop Dogg na festivalu Exit z novim albumom

Snoop Lion

Eden največjih hip hop izvajalcev vseh časov Snoop Dogg je izdal že 12. album z naslovom Reincarnated in hkrati prvega, ki ga je izdal kot Snoop Lion. Do sprememb v njegovi glasbeni karieri je prišlo med bivanjem na Jamajki, kjer je doživel reinkarnacijo tako v glasbenem kot filozofskem smislu.

“Na Jamajko sem prišel odkriti samega sebe, posneti nov album in dokumentarec. Reincarnated je nastal iz želje, da pošljem sporočilo ljubezni in usmerim pozornost na odlično glasbo, ki je nastala na tem krasnem otoku.” Na novem albumu je sodeloval tako z lokalnimi reggae glasbeniki, kot tudi z zvezdniki kot so Chris BrownBusta RhymesAkonRita Ora in Miley Cyrus.

Enega od premiernih nastopov, kjer bo Snoop predstavil nove pesmi, je rezerviral za legendarni novosadski festival Exit. Obiskovalci bodo imeli enkratno priložnost slišati dva alter ega enega glasbenika – reper Snoop Dogg bo nastopil z gangsterskimi hiti, Snoop Lion pa s pozitivnimi reggae vibracijami.

VSTOPNICE

Bodite del EXIT R:Evolucije v času od 10. do 14. julija in si zagotovite vstopnico na Exitovem pooblaščenem prodajnem mestu v Ljubljani, agenciji Supra Travel.

Trenutno je na voljo omejeno število super ugodnih vstopnic: 5- dnevna vstopnica za Exit = 55 !

www.supratravel.si

Povezani članki: