Metal bolšjak v Orto baru

program

11. aprila v Kadilnici Of Death (hala Orto bara) Dirty Skunks zopet prirejata Metal bolšjak, saj se je ideja, ki sta jo prvič izvedla decembra lani, odlično obnesla! Majice, puloverji, rutice, albumi, vinilke, zapestnice, obeski … Metal bolha ima rada vse.
Na voljo bo devet prodajnih prostorov oz. miz (shema: http://www.dirtyskunks.org/slo/kod/Shema_Of_Death.jpg), za katere se lahko prijavite preko tega obrazca.

Kvota za prevzem mize je najmanj 12 »večjih« artiklov (oblačila, CD-ji, vinilke …), tistim z veliko prodajne robe pa bodo na voljo tudi stojala in obešalniki. Cena za najem prodajnega mesta je 5 € oziroma brezplačno za tiste, ki ste že prodajali na prejšnjem Metal bolšjaku. Na shemi je označen tudi dolgi pult nasproti šanka, ki je namenjen izključno prodaji manjših artikov (CD-ji, zapestnice, obeski, prstani …). Prodaja na pultu je popolnoma prosta (brez kvote, prijav in najemnine prodajnega prostora), deluje pa po sistemu »kdor prvi pride, prvi melje«.
Več informacij na FB EVENTU – Metal bolšjak bo trajal od 20. ure do enih ponoči. Metal večer v Kadilnici Of Death pa traja od 20. do petih zjutraj!
Istega dne se bo v zgornjem nadstropju Orto Bara odvil tudi koncert domače zasedbe Noctiferia, ki pa ni v okviru Kadilnice Of Death, zato članske izkaznice pri nakupu vstopnic ne veljajo!
Dirty Skunks imata v sklopu Kadilnice Of Death v mislih še vsaj 9 koncertov do poletja, kjer bosta predstavila slovenske junake metal scene. Priporočamo nakup članske izkaznice (13 €), kajti z njo imate prost vstop na dotične koncerte v sklopu Kadilnice Of Death.

Povezani članki: