Znanih še 9 imen na festivalu ULTRA EUROPE

ULTRA EUROPE

Organizatorji festivala Ultra Europe, regionalnega glasbenega spektakla letošnjega poletja, so razkrili še deset imen, ki bodo ljubitelje elektronske glasbe 12. in 13. julija zabavala na legendarnem hajdukovem stadionu Poljud v Splitu, 14. julija pa še na ekskluzivni zabavi na bazenih in plažah Amfora Grand Beach Resorta na Hvaru. Novinci na programu, ki pa še zdaleč ni dokončen, so: vodja Cadenze in kolektiva Vagabundos Luciano, Ruski wunderkind Arty, sveže moči svetovne elektronske scene Krewella, Riot Gear in Swanky Tunes, priljubljeni Nizozemec Sander van Doorn, za glasbene sladokusce je Carl Cox vpoklical še Guya Gerberja in Jamieja Jonesa, ob Steveu Aokiju in Ericku Morillu pa vas bo na ekskluzivnem Ultra Beach partyju na Hvaru zabavala tudi udarna švedska naveza Dada Life.

Nastop na festivalu Ultra Europe so pred tem že že potrdili tudi Armin van Buuren, Avicii, Afrojack, Hardwellu, Fedde Le Grand, Nicky Romero, Bingo Players, Porter Robinson, Carl Cox, Marco Carola, Reboot, Art Department iz razvpitega kolektiva Crosstown Rebels pa tudi največja regionalna tehnolegenda, DJ Umek. Nerazkrita ostaja še večina programa na Hvaru in tudi še nekaj imen za Split. Vstopnice za prva dva dneva festivala v Splitu se trenutno prodajao po ceni 60 eur za oba dneva, VIP vstopnice po 100 eur na dan, preostale vstopnice za zaključno zabavo na Hvaru pa so na voljo le še v paketih z nastanitvijo.

Najpopolnejše informacije o festivalu Ultra Europe in poti za nakup vstopnic najdete na www.ultraeurope.com; nastanitev in prevoze zagotavlja soorganizator prireditve, agencija Collegium Mondial Travel – www.collegium.si in www.travel2ultra.com.

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.