Reggae se vrača “domov”

Overjam International Reggae festival

Lanskemu uspešno izvedenemu prvemu Overjam International Reggae festivalu letos sledi drugi. Letošnji Overjam se med 14. in 17. avgustom 2013 vrača v Tolmin, na veselje vseh ljubiteljev jamajških ritmov na znano in priljubljeno lokacijo ob sotočju Tolminke in Soče!

Pri organizaciji in promociji festivala so moči združili italijansko društvo Trieste in Levare, Ticket to Jamaica,  Associazione culturale Overjam, slovenska agencija Kurz rock vibe d.o.o. ter avstrijska CiK – Cafe im Künstlerhaus, ki bodo poskrbeli za nepozabne festivalske počitnice ob reki.

Namen festivala je postati pravo stičišče različnih kultur za širjenje solidarnosti in enakosti, ki od vedno zaznamujeta reggae glasbo. Na tak način bomo vnovič dokazali, da smo vsi združeni v različnosti.

V objemu narave, kulture in glasbe, predvsem tiste strastne v živo, se bomo povrnili v osrčje jamajškega roots reggaeja, ki je v današnjem času nekoliko zanemarjen zaradi prevlade čedalje bolj popularne digitalne glasbe. Glavni oder in stranski odri, na katerih bo odmeval roots, dub in dancehall, štiri dni sonca in dobre družbe ter pozitivnih vibracij v osrčju idilične narave, delavnice neprofitnih organizacij, prodajne stojnice, šport, zabava, odlična hrana in pijača, preplet ekologije in ozaveščenosti – vse to je recept za odličen reggae festival!

Bodi pristen in sproščen, pridi na OVERJAM!

Nastopajoči kmalu! Spremljajte nas nas uradnih socialnih omrežjih.

Vse informacije so na voljo na www.overjamfestival.com (tudi v slovenskem prevodu!)

Predprodaja OVERJAM preko Eventim

Do 15. 4. 2013 ponujena akcijska znižana cena vstopnic za 49€!

Povezani članki: