Na MetaDays prihajajo tudi Bleed From Within

Eyehategod

Poletni metalski festival bo pripeljal še BLEED FROM WITHIN, BENEDICTION, EYEHATEGOD  in SABBATH JUDAS SABBATH.

Britanski vročekrvni mladeniči BLEED FROM WITHIN obljubljajo “korovski” udar na festivalu METALDAYS. Spektakularne melodije, nešteti breakdowni kombinirani z morilskim grooveom in agresijo ter ob enem čustvenimi hardcore screami, so aduti, ki jih v živo servira ta besneči kvartet iz Glasgowa. Njihov novi album “Uprising” ne zadovolji le metal core privržencev saj na njem zvenijo kot osvežujoča mešanica Pantere, Lamb Of God, Soilwork in The Black Dahlia Murder. To poletje vas v Sloveniji čaka nepozaben napad “škotskega metala”!

V veliko čast nam je, da lahko najavimo še eno kultno zasedbo! Predstavljamo bombo, ki bo razveselila vse, ki prisegajo na dober stari death metal . Prihajajo britanski mojstri BENEDICTION, ki vas bodo popeljali nazaj v veličastna devedeseta. Že od nekdaj ta legendarna zasedba, znana po uspešnih albumih kot so “Subconscious Terror”, “The Grand Leveller” ali “Transcend The Rubicon” piše zgodovino metala in ostaja povezana z krvnimi brati iz ostalih velikih britanskih death metal zasedb. Ta poslastica na METALDAYS festivalu je še eden razlog, da nas obiščejo old school fanatiki in žurajo do bridkega konca.

Ni časa za oddih! Potrjujemo EYEHATEGOD in vam tako predstavljamo še eno prvorazredno kultno zasedbo. Ob tej priložnosti očakom južnjaškega sludge metala čestitamo za njihovih 25 let, ki jih bodo proslavili tudi na METALDAYS festivalu. Zasedba, ki jo sestavljajo Jimmy Bower, Joey LaCaze, Brian Patton, Mike IX Williams in Gary Mader vas bo po svoji znani maniri prepričala s prizemljenim južnjaškim metalom, ki ga sestavljajo elementi bluesa, dooma in hard cora. Nikar ne zamudite njihovega nastopa, saj EYEHATEGOD še nikoli niso zveneli bolj avtentično.

Helstar frontman James Rivera nam je pripravil prijetno presenečenje. SABBATH JUDAS SABBATH je glasbena poslastica, ki je v celoti posvečena veličastnim himnam heavy metal legend Black Sabbath in Judas Priest. Riverin SABBATH JUDAS SABBATH je popoln Black Sabbath in Judas Priest tribute band! S široko izbiro all star glasbenikov James potuje od mesta do mesta ter obuja mit in duh starih časov. K sreči se bodo ustavili tudi na METALDAYS festivalu. Čas je za nostalgijo!

Povezani članki: